Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD a încercat să îl racoleze pe președintele PP-DD Alba, deputatul Cornel Comșa: „Mai bine îmi fac propriul partid”

Publicat

Marea modă a plecărilor dintr-un partid în altul a ajuns și la PP-DD. Situația este șubredă în ultima vreme, Dan Diaconescu, cel care a creat partidul și l-a botezat, a intrat într-un con de umbră după a pierdut licența postului propriu de televiziune, iar această stare tulbure îi determină pe mulți membri ai partidului să caute alternative politice. „Vânat” de ceva vreme de organizația de la București a PSD, președintele PP-DD Alba, deputatul Cornel Comșa susține că a refuzat oferta și că nu este tentat să plece nicăieri, mai bine își face propriul partid.

„Nu plec nicăieri. Ei m-au ofertat, cei de la București, iar filiala Alba este de acord. Dar eu voi rămâne la PP-DD, nu mă tentează deloc să plec”, a spus Cornel Comșa. Totuși, dacă ar decide să plece din partidul lui Dan Diaconescu, acesta spune că mai degrabă și-ar face propriul partid decât să plece într-unul de pe actuala scenă politică.

În orice caz, politica a picat pe locul doi în viața sa în această perioadă, pentru că acesta este anul în care tânărul deputat se va căsători și este, deci, mult mai preocupat de proiectele personale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ionut

    joi, 06.02.2014 at 14:38

    De ce a candidat daca un an el se rupe de politica?Pentru numele lui Dumnezeu ,este deputat si reprezinta interesele unui intreg colegiu.Sa-nteleg ca un an de zile nici un cetatean din acel colegiu nu mai are reprezentant in Parlament pentru ca acest smecher se insoara? Fereasca Cel de sus unde am ajuns.

  2. ioana

    joi, 06.02.2014 at 15:46

    cum sa mearga la PSD sau la alt partid???? pai daca ar mereg acolo ar avea de munca, program, audiente, membri pe cap..etc. Asa nu face nimic, e un deputat fara griji.4 ani de liniste, si daca mai fraereste niste naivi, mai sat 4 ani si uit asa….
    nu ii mai credeti pe baietii acestia destepti, cand se dau ei mari moralisti si independenti, de fapt fug de munca si de raspundere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax