Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba nu-l vrea pe Mugurel Sârbu candidat la Primăria Sebeş. Dăncilă rămâne favorit

Publicat

„Nu da pasărea din mână pe cea de pe gard”, aşa pare să sune raţionamentul interior al liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu, privitor la conducerea Primăriei Sebeş. Liderul a vorbit, miercuri, în conferinţă de presă, printre altele, despre alegerile care se apropie şi despre situaţia Primăriei oraşului Sebeş. Acesta consideră că actualul candidat din partea USL, Alexandru Dăncilă, este cel mai potrivit pentru această funcţie, cu atât mai mult cu cât el este foarte bine cotat în sondajele de opinie. Tocmai datorită derulării, în continuare, a acestor sondaje, USL nu a definitivat încă total listele cu candidaţii pentru alegerile locale, însă o vor face până pe data de 15 martie 2012.

Referitor la Primăria oraşului Sebeş, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a afirmat că situaţia este clară aici, mai ales că s-a făcut public deja candidatul pentru Primărie, profesorul Alexandru Dăncilă. Cât despre o eventuală revenire în USL a actualului primar, Mugurel Sârbu şi despre o candidatură a acestuia sub egida Uniunii, a spus că totul depinde de rezultatele unui sondaj de opinie în acest sens, însă candidatul deja propus are o poziţie favorabilă printre membrii electoratului: „Din punctul nostru de vedere, în cazul în care s-ar pune o problemă de genul acesta, va trebui să funcţioneze în sondajul de opinie. Dacă în sondajul de opinie el nu este bine poziţionat şi, din păcate, sondajul nostru de opinie de la Sebeş l-a scos net superior pe profesorul Dăncilă, categoric, nu stricăm un lucru bun, cum se spune, cu pasărea de pe gard”.

Întrebat despre o preferinţă personală la Primăria Sebeşului, Ioan Dîrzu s-a exprimat: „Eu prefer în primul rând un gospodar şi un om care să confirme aşteptările colegilor. PDL a cam confirmat de ce e în stare. Ne-am lămurit şi din păcate s-au lămurit cetăţenii din Sebeş, pe spinarea proprie”.

USL a stabilit candidaţii pentru alegerile locale în majoritatea localităţilor din judeţ. Listele vor fi definitivate până pe data de 15 martie 2012, întrucât deocamdată sunt în derulare sondaje de opinie, ca să se stabilească care dintre candidaţii USL se prezintă mai bine: PC, PNL sau PSD.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

3 Comentarii

3 Comments

 1. Gogu

  joi, 23.02.2012 la 05:55

  Din pacate pt cine d-le Presedinte Darzu ?

 2. Analizoru'

  joi, 23.02.2012 la 09:47

  Din PACATE pentru el omul asta nu are proprietatea termenilor. Zici ca e angajat de adversarii politici sa le faca jocurile. Incredibil ce nivel intelectual au unii politicieni romani.

 3. sebes4ever

  joi, 23.02.2012 la 12:30

  Ma bucur ca traseismul politic nu mai este incurajat de PSD. Sper ca fripturistii care trec dintr-o barca in alta numai pentru a obtine o functie si implicit influenta intr-un partid, vor primi ceea ce au meritat dintotdeauna :un sut in dos.Si dati afar pe usa din fata sa-i vada toata lumea.Aceste specimene merita tot dispretul tuturor, oameni politici si alegatori deopotriva !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Vârsta la care oamenii devin de fapt adulţi. Concluziile unui studiu

Publicat

familie parinti copii

În majoritatea țărilor din lume, vârsta la care o persoană este considerată adultă este de 18 ani. Însă cercetători britanici citați de BBC susţin că oamenii nu devin pe deplin „adulți” până la vârsta de 30 de ani. Oamenii de știință care studiază creierul și sistemul nervos spun că vârsta la care oamenii devin adulți […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

PROGNOZA METEO lunară: Temperaturi şi precipitaţii până în 22 aprilie. Cum va fi vremea de Florii

Publicat

flori primavara

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru patru săptămâni, până în 22 aprilie. Temperaturile vor fi apropiate de valori normale, însă precipitaţiile vor fi deficitare, în intervalul amintit. În judeţul Alba, vremea se răceşte în următoarea săptămână, apoi se încălzeşte din nou. Va mai ploua doar în aprilie, când sunt posibile şi intervale […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate finale olimpiade – ITALIANĂ şi SPANIOLĂ – etapa judeţeană Alba 2019. Punctajele

Publicat

examen scoala

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba transmite rezultatele finale la probele A şi B în cadrul Olimpiadei de Limbi romanice – italiană şi spaniolă, etapa judeţeană 2019. LIMBA ITALIANĂ Clasa a VIII-a Nume elev / Unitatea de învăţământ / Localitatea / Nivel / Punctaj Băluțiu Denissa – Școala Gimnazială Nr. 3  – Cugir – intensiv – 92.00 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba FRANCEZĂ 2019, rezultate finale după etapa judeţeană Alba. Punctajele

Publicat

limba franceza

Sâmbătă s-a desfăşurat ultima probă la etapa judeţeană Alba a olimpiadei de Limba Franceză 2019. Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis punctajele finale ale elevilor. Etapa naţională se va desfăşura în perioada 22-26 aprilie, în Bistriţa-Năsăud. Rezultate finale Olimpiada de Limba Franceză 2019 – etapa judeţeană Alba: Clasa a IX – a Numele elevului / […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate