Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba nu-l vrea pe Mugurel Sârbu candidat la Primăria Sebeş. Dăncilă rămâne favorit

avatar

Publicat

Publicitate

„Nu da pasărea din mână pe cea de pe gard”, aşa pare să sune raţionamentul interior al liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu, privitor la conducerea Primăriei Sebeş. Liderul a vorbit, miercuri, în conferinţă de presă, printre altele, despre alegerile care se apropie şi despre situaţia Primăriei oraşului Sebeş. Acesta consideră că actualul candidat din partea USL, Alexandru Dăncilă, este cel mai potrivit pentru această funcţie, cu atât mai mult cu cât el este foarte bine cotat în sondajele de opinie. Tocmai datorită derulării, în continuare, a acestor sondaje, USL nu a definitivat încă total listele cu candidaţii pentru alegerile locale, însă o vor face până pe data de 15 martie 2012.

Referitor la Primăria oraşului Sebeş, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a afirmat că situaţia este clară aici, mai ales că s-a făcut public deja candidatul pentru Primărie, profesorul Alexandru Dăncilă. Cât despre o eventuală revenire în USL a actualului primar, Mugurel Sârbu şi despre o candidatură a acestuia sub egida Uniunii, a spus că totul depinde de rezultatele unui sondaj de opinie în acest sens, însă candidatul deja propus are o poziţie favorabilă printre membrii electoratului: „Din punctul nostru de vedere, în cazul în care s-ar pune o problemă de genul acesta, va trebui să funcţioneze în sondajul de opinie. Dacă în sondajul de opinie el nu este bine poziţionat şi, din păcate, sondajul nostru de opinie de la Sebeş l-a scos net superior pe profesorul Dăncilă, categoric, nu stricăm un lucru bun, cum se spune, cu pasărea de pe gard”.

Întrebat despre o preferinţă personală la Primăria Sebeşului, Ioan Dîrzu s-a exprimat: „Eu prefer în primul rând un gospodar şi un om care să confirme aşteptările colegilor. PDL a cam confirmat de ce e în stare. Ne-am lămurit şi din păcate s-au lămurit cetăţenii din Sebeş, pe spinarea proprie”.

USL a stabilit candidaţii pentru alegerile locale în majoritatea localităţilor din judeţ. Listele vor fi definitivate până pe data de 15 martie 2012, întrucât deocamdată sunt în derulare sondaje de opinie, ca să se stabilească care dintre candidaţii USL se prezintă mai bine: PC, PNL sau PSD.

3 Comentarii

3 Comments

 1. avatar

  Gogu

  joi, 23.02.2012 la 05:55

  Din pacate pt cine d-le Presedinte Darzu ?

 2. avatar

  Analizoru'

  joi, 23.02.2012 la 09:47

  Din PACATE pentru el omul asta nu are proprietatea termenilor. Zici ca e angajat de adversarii politici sa le faca jocurile. Incredibil ce nivel intelectual au unii politicieni romani.

 3. avatar

  sebes4ever

  joi, 23.02.2012 la 12:30

  Ma bucur ca traseismul politic nu mai este incurajat de PSD. Sper ca fripturistii care trec dintr-o barca in alta numai pentru a obtine o functie si implicit influenta intr-un partid, vor primi ceea ce au meritat dintotdeauna :un sut in dos.Si dati afar pe usa din fata sa-i vada toata lumea.Aceste specimene merita tot dispretul tuturor, oameni politici si alegatori deopotriva !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viorica Dăncilă vine cu tot Guvernul la Alba Iulia. Ședință omagială ”Centenar” la Sala Unirii

avatar

Publicat

sedinta guven

Guvernul României își ”ia inima în dinți” și vine la Alba Iulia, în fieful numărul 1 al liberalilor, pe data de 29 noiembrie, pentru a ține o ședință omagială cu ocazia Centenarului la Sala Marii Unirii. Încă din luna august prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai, declara pentru Alba24 că se află în discuții avansate pentru organizarea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionări de la DSVSA pentru cei care doresc să vândă sau să cumpere porci. Reguli şi sancţiuni

avatar

Publicat

porci

Direcţia Sanitar Veterinară Alba atrage atenţia celor care care vor să cumpere sau să vândă porci că au anumite obligaţii, având în vedere focarele de pestă de porcină africană confirmate la nivel național, inclusiv în județul Bihor, limitrof județului Alba.Transportul porcilor dintr-un județ în altul se realizează în baza unui aviz interjudețean obținut de la […]

Citește mai departe
Publicitate

TEIUȘ

„Ion Arion – martir al neamului românesc”. Simpozion, expoziţie şi spectacol folcloric la Teiuş

avatar

Publicat

teius

Vineri, 23 noiembrie, la Teiuş vor fi organizate o serie de evenimente legate de Centenarul Marii Uniri de la 1918. Va fi inaugurat bustul martirului Ion Arion, va fi organizat un simpozion şi va fi un spectacol folcloric.Simpozionul are loc la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, cu tema “Ion Arion – patriot înflăcărat şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia, forțată de Guvern să SISTEZE investiții deja începute la Liceul Economic și pe mai multe străzi

avatar

Publicat

economic

Primăria Alba Iulia a primit o solicitatare ”șoc” din partea Guvernului: să sisteze lucrările la cinci obiective începute prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba în primul rând despre Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, unde lucrările deja au început, dar și despre alte patru obictive importante aflate în aceeași situație.Citește […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate