Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba nu-l vrea pe Mugurel Sârbu candidat la Primăria Sebeş. Dăncilă rămâne favorit

avatar

Publicat

„Nu da pasărea din mână pe cea de pe gard”, aşa pare să sune raţionamentul interior al liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu, privitor la conducerea Primăriei Sebeş. Liderul a vorbit, miercuri, în conferinţă de presă, printre altele, despre alegerile care se apropie şi despre situaţia Primăriei oraşului Sebeş. Acesta consideră că actualul candidat din partea USL, Alexandru Dăncilă, este cel mai potrivit pentru această funcţie, cu atât mai mult cu cât el este foarte bine cotat în sondajele de opinie. Tocmai datorită derulării, în continuare, a acestor sondaje, USL nu a definitivat încă total listele cu candidaţii pentru alegerile locale, însă o vor face până pe data de 15 martie 2012.

Referitor la Primăria oraşului Sebeş, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a afirmat că situaţia este clară aici, mai ales că s-a făcut public deja candidatul pentru Primărie, profesorul Alexandru Dăncilă. Cât despre o eventuală revenire în USL a actualului primar, Mugurel Sârbu şi despre o candidatură a acestuia sub egida Uniunii, a spus că totul depinde de rezultatele unui sondaj de opinie în acest sens, însă candidatul deja propus are o poziţie favorabilă printre membrii electoratului: „Din punctul nostru de vedere, în cazul în care s-ar pune o problemă de genul acesta, va trebui să funcţioneze în sondajul de opinie. Dacă în sondajul de opinie el nu este bine poziţionat şi, din păcate, sondajul nostru de opinie de la Sebeş l-a scos net superior pe profesorul Dăncilă, categoric, nu stricăm un lucru bun, cum se spune, cu pasărea de pe gard”.

Întrebat despre o preferinţă personală la Primăria Sebeşului, Ioan Dîrzu s-a exprimat: „Eu prefer în primul rând un gospodar şi un om care să confirme aşteptările colegilor. PDL a cam confirmat de ce e în stare. Ne-am lămurit şi din păcate s-au lămurit cetăţenii din Sebeş, pe spinarea proprie”.

USL a stabilit candidaţii pentru alegerile locale în majoritatea localităţilor din judeţ. Listele vor fi definitivate până pe data de 15 martie 2012, întrucât deocamdată sunt în derulare sondaje de opinie, ca să se stabilească care dintre candidaţii USL se prezintă mai bine: PC, PNL sau PSD.

3 Comentarii

3 Comments

 1. avatar

  Gogu

  joi, 23.02.2012 la 05:55

  Din pacate pt cine d-le Presedinte Darzu ?

 2. avatar

  Analizoru'

  joi, 23.02.2012 la 09:47

  Din PACATE pentru el omul asta nu are proprietatea termenilor. Zici ca e angajat de adversarii politici sa le faca jocurile. Incredibil ce nivel intelectual au unii politicieni romani.

 3. avatar

  sebes4ever

  joi, 23.02.2012 la 12:30

  Ma bucur ca traseismul politic nu mai este incurajat de PSD. Sper ca fripturistii care trec dintr-o barca in alta numai pentru a obtine o functie si implicit influenta intr-un partid, vor primi ceea ce au meritat dintotdeauna :un sut in dos.Si dati afar pe usa din fata sa-i vada toata lumea.Aceste specimene merita tot dispretul tuturor, oameni politici si alegatori deopotriva !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

Achitare și condamnări la închisoare cu suspendare, în Dosarul ”Oilor Fantomă”. Decizie la Tribunalul Alba

avatar

Publicat

oi instanta

Achitare și condamnări la închisoare cu suspendare pentru cei trei inculapți în dosarul oilor fantomă. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Alba, vineri, 18 ianuarie. Florian Farcaș, fost director adjunct al OJFIR Alba, a fost achitat pentru infracțiunile de complicitate la folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false și luare de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

”Mica vrăjitoare”, din nou la Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia. Programul spectacolelor pentru copii

avatar

Publicat

teatru de papusi

Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia a transmis informații despre reluarea sectacolului ”Mica vrăjitoare”, o producție a instituției selecționată la trei festivaluri importante din țară: Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși PUCK Cluj-Napoca, unde a obținut Diplomă pentru impact vizual, Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” Timișoara, obținând Premiul pentru regie și […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Traficul rutier pe DN 75, în localitatea Arieșeni este oprit. Se efectuează detonări controlate de zăpadă

avatar

Publicat

stop

Traficul rutier este oprit în localitatea Arieșeni pe DN 75, din cauza unor detonări de zăpadă în județul Bihor, zona Vârtop. Potrivit IPJ Alba, ISU Bihor, efectuează detonări controlate de zăpadă, pentru a înlătura riscul producerii de avalanșe. Porținea de drum va fi redeschisă circulației, imediat după finalizarea în condiții de siguranță a detonării controlate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania Poliției Române „Paza bună trece primejdia rea” a ajuns la Sebeș

avatar

Publicat

politie

Campania Poliţiei Române, pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Paza bună trece primejdia rea”, a ajuns în municipiul Sebeş. Poliţiştii au informat cetăţenii cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuințe. Ieri, 17 ianuarie 2019, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate