Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba rupe tăcerea. A anunțat primii candidați pentru alegerile de anul viitor. Vasile Mutu la Cut și Cristinel Metea la Unirea

Publicat

PSD, candidati, metea, mutu PSD Alba anunță primii candidați oficiali pentru alegerile  de anul viitor. Cei care dau startul numirilor făcute de social-democrați sunt Vasile Mutu, actualul primar al comunei Cut și Cristinel Metea, fost primar al comunei Unirea, între anii 2000-2008.

După o perioadă de liniște în ceea ce privește desemnarea candidaților care vor intra anul viitor în lupta electorală, PSD Alba rupe tăcerea și aduce la masă doi viitori candidați. În cadrul unei conferințe de presă organizată joi la sediul partidului, alături de deputații Ioan Dîrzu, Călin Potor și vicepreședintele PSD Alba, Ioan Florea, au fost prezenți doi dintre viitorii candidați la primăriile comunelor Cut și Unirea.

vasile mutu Vasile Mutu, actual primat al comunei Cut, s-a lăudat cu realizările sale în cei trei ani de mandat. Potrivit acestuia, în perioada celor trei ani a realizat rețeaua de apă potabilă, s-au început lucrările la rețeaua de canalizare.

El spune că pentru mandatul viitor printre planurile sale sunt terminarea lucrărilor începute și modernizarea căminului cultural.

Candidatul pentru comuna Unirea va fi anul viitor, din partea PSD, Cristinel Metea.

cristinel metea „Am fost, între anii 2000 și 2008, primarul localității Unirea. Am fost la câteva voturi diferență ca să fiu și la al treilea mandat, de profesie sunt inginer, actualmente urmez un master în Dezvoltarea Regional Durabilă întrucât mă ocup de implementarea proiectelor cu finanțare europeană”, a spus Metea.

El susţine că planul său principal în cazul în care va ajunge din nou primar este să se axeze pe „infrastructura umană”. Vrea să dezvolte anteprenoriatul în mediul rural. „Trebuie să stopăm exodul tinerilor, plecarea lor către Occident și să îi ajutăm să dezvolte afaceri locale”, a mai spus acesta.

În timp ce PNL și-a anunțat deja candidații pentru majoritatea localităților din județ, la PSD, cei doi sunt primii candidați anunțați oficial.

Liderii PSD au precizat că în fiecare săptămână vor prezenta câte un candidat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax