Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD-iștilor din Alba li se pare prea mare investiția în zona de agrement de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

Publicat

dirzu zdranc Una dintre cele mai importante investiţii ale Primăriei Alba Iulia, dedicată locuitorilor care vor să se relaxeze şi să aibă un complex pentru activităţi sportive de vară, Baza de Agrement de lângă Bazinul Olimpic, a intrat „în vizorul” reprezentanţilor PSD Alba.

Prezent joi la o conferință de presă, consilierul local PSD Daniel Zdrânc s-a arătat nemulțumit de investiția privind construirea Bazei Sportive şi de Agrement din spatele Bazinului Olimpic.

Potrivit acestuia, investiția are un preț exorbitant, este plasată într-o locație cu trafic intens iar ideea de zonă de relaxare ”parcă nu prinde”.

”În primul rând, părerea mea este că este o idee bună, dar prețul este exorbitant. Se creează doar opt locuri de muncă la o investiție de șase milioane de euro, iar în plus, intrarea se va face cu plată”, a declarat Daniel Zdrânc.

Citește și BAZA de AGREMENT de lângă Bazinul Olimpic din Alba Iulia va costa aproape 6 milioane de euro. Lucrările vor dura 16 luni

Potrivit consilierului local, se va crea o zonă de relaxare într-o intersecție circulată intens, iar zona de la Schit va trece ”pe linie moartă”.

”Vom crea o zonă de relaxare într-o intersecție circulată intens, cu trafic greu dinspre și înspre Munții Apuseni, localizată în spatele unui supermarket, într-o zonă lipsită de verdeață. Prin această investiție se trece pe linie moartă fostul ștrand de la Schit, care era poziționat într-o zonă împădurită, localizat bine și cu teren aferent suficient. Se mai poate lucra la proiectul respectiv și nu cred că zona de la Schit trebuie eliminată”, a transmis Zdrânc.

Totodată, deputatul PSD Ioan Dîrzu, prezent și el la conferința de presă, a susținut că proiectul ar putea veni din partea unor oameni de afaceri.

”Parcă proiectul respectiv nu provine din Primăria Alba Iulia sau la inițiativa Consiliului Local. Cred că vine din partea unor oameni de afaceri, eventual furnizori de diverse materiale în investiția care se dorește. Așa mi se pare mie, văzând-o oarecum colaterală”, a precizat deputatul PSD Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. .

    joi, 25.06.2015 at 14:40

    Auzi la astia: locuri de munca. Da’ ce naiba se face acolo? O fabrica? E zona de agrement, bai natafletilor! AVEM NEVOIE de o zona de agrement!!! Psd-istii sunt obisnuiti cu pomeni, asa ca nu ma surprinde declaratia.

  2. Cris

    joi, 25.06.2015 at 15:16

    Subscriu comentariului tau, „.” Ai dreptate. Ce zici, daca era de pomana, tot n-ar fi comentat PSD-istii astia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax