Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD s-a lipit de militanţii pentru salvarea Parcului Custozza. Dîrzu a speculat momentul pentru a-şi anunţa candidatura

Publicat

Câteva zeci de social-democraţi au protestat paşnic, vineri, în jurul orei 11.00, lângă fântâna cinetică din Parcul Cetate, împotriva distrugerii spaţiului verde din Parcul Custozza.

Aceştia au oferit trecătorilor fluturaşi-petiţie, prin care le-a solicitat albaiulienilor semnăturile pentru oprirea distrugerii Parcului Custozza şi propun crearea unei iniţiative locale prin care se doreşte introducerea unei decizii în consiliul local, de crearea unor noi spaţii verzi şi menţinerea parcurilor existente în prezent în Alba Iulia.

Cu această ocazie, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, şi-a făcut cunoscută candidatura la Primăria Alba Iulia publicului larg, pe petiţie precizându-se acest aspect.

„Eu, personal, alături de membrii PSD şi colegi simpatizanţi ai partidului vrem să ne impunem punctul de vedere vizavi de distrugerea Parcului Custozza. Nu suntem de acord cu ceea ce vrea administraţia locală să facă în acest parc. Am văzut şi proiectul şi considerăm că atâta timp cât în Europa în care avem pretenţia că suntem şi trăim se pune mare accent pe verde, mare accent pe copaci şi tot ceea ce înseamnă recreerea copiilor şi seniorilor noştri, nu suntem de acord cu distrugerea care urmează să aibă loc în această locaţie”, a declarat Ioan Dîrzu.

De la ora 12.00, social-democraţii au renunţat la fularele roşii şi s-au deplasat la protestul din Parcul Custozza, în calitate de cetăţeni ai municipiului Alba Iulia, unde s-au echipat cu şepci şi fulare verzi, cu mesajul „Împreună salvam Parcul Custozza”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. HH

    vineri, 11.03.2011 at 21:36

    PESEDISTII, IN FRUNTE CU DARZU S-AU LIPIT SI EI PROTESTULUI IN ULTIMUL MOMENT, INAINTE NU AU FACUT NIMIC CONCRET.

  2. lamuritorul

    duminică, 13.03.2011 at 16:06

    Imi explica si mie Dirzu, ce e ” initiativa locala prin care se doreste introducerea unei decizii in C.L.” – adica sa faca mai multi cineva, ceva pentru el sa treaca prin mana lui multe fonduri publice !!! sa intre in top 300???

  3. Victor

    duminică, 13.03.2011 at 16:14

    Dirzu nu va ajunge primar niciodata. El e prototipul de lacheu, pus presedinte de Rus. Nu are forta si valoarea unui lider. Daca in PSD a inlaturat toti oamenii de valoare prin meschinarie, promovand femeile promiscue, in locul barbatilor cu coloana vertebrala, la vot , cetateanul distinge: intre veritabil si copie de proasta calitate. Si nu mai furati proiectele altora!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax