Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PUZ pentru bază sportivă în Cetatea Alba Carolina: Teren de tenis, teren de fotbal și spații de joacă pentru copii

Publicat

O bază sportivă cu teren de tenis, teren de fotbal, spații de joacă, sporturi complementare și un skate-park ar putea fi construită pe Latura de Est a Cetății, în apropierea actualei baze sportive. Acesta este obiectul unui Plan Urbanistic Zonal supus la aprobarea consilierilor locali, în ședința ordinară de marți. 

Obiectul PUZ-ului este extinderea zonei sportive și de agrement marcate de reglementările aprobate pentru baza sportivă „Club Sportiv Mova Alba Iulia” și „Skate Park”. Construcția ar urma să fie realizată de SC Capital Plus SRL, iar documentația a fost întocmită de BP Străjan.

Terenul se află în intravilanul municipiului Alba Iulia și este cuprins în zona istorică din Cetatea Alba Carolina are o suprafață de 1.120 mp, se află la nord de Skate-park-ul în curs de amenajare și are front la parcarea amenajată în față.

Terenul va avea funcțiunile de recreere, agrement, distracție și activități în timpul liber și va cuprinde o bază sportivă pentru tenis de câmp, sporturi complementare, spații de joacă pentru copii și skate-park.

Obiectivele propuse în PUZ sunt amenajarea unui teren de fotbal în suprafață de 751 mp, amenajarea unor tribune de mici dimensiuni (39 locuri), construcția unui vestiar din lemn cu caracter sezonier și îngrădirea terenului cu panouri mobile transparente. Se vor amenaja și locuri de relazare, o toaletă ecologică și un vestiar din lemn în suprafață de 7,7 mp.

Accesul la teren se poate face din str. Gemina – aleea Capistrano, dar și din str. Mihai Viteazul – Poarta I – Poarta II, respectiv str. Mihai Viteazul – Poarta III sau din Piața Consiliului Europei prin două tuneluri pe contragardă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. St. Ti.

    luni, 25.02.2013 at 11:03

    Este o treaba extraordinara! Cand se incep lucrarile ? Care va fi termenul de realizare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax