Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RABLA 2015: Peste 10.000 de tichete au fost rezervate pentru persoane fizice şi juridice, până la începutul lunii iulie

Publicat

masini auto parc Administraţia Fondului de Mediu transmite că până la începutul lunii iulie au fost rezervate au fost rezervate peste 10.000 de tichete în sistemul informatic al AFM, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2015, destinart persoanelor fizice şi juridice.

De asemenea, Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă închiderea unei noi etape de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice pentru programul „Rabla 2015”.

În cadrul Programului au fost analizate 415 dosare, din care 205 au fost acceptate, pentru 589 de autovehicule și 210 dosare au fost respinse.

Pe lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice, care au fost acceptate în program, se află şi Transelectrica, Serviciul de Informaţii Externe sau Administraţia Naţională de Meteorologie, dar şi două firme din Alba. AICI, lista.

Până în prezent, la registratura AFM au fost depuse peste 900 de dosare de către persoanele juridice şi instituţiile publice.

Persoanele interesate să participe la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național pot depune dosarele de finanțare la sediul AFM, până în 30 septembrie 2015.

În cadrul Programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 milioane lei, au fost alocate 5.000 de tichete în valoare de 1500 de euro, pentru persoane juridice și instituții publice. De asemenea, 20.000 de tichete sunt disponibile pentru persoane fizice.

Citeşte şi RABLA 2015: Programul a început pentru firme şi instituţii publice. Au la dispoziţie 5000 de tichete. Condiţii

Citeşte şi PROGRAMUL „RABLA” 2015: Cum pot aplica persoanele fizice pentru obţinerea unui tichet

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax