|

Radarele vor fi amplasate în alveole semnalizate, altfel amenzile vor fi nule. Polițiștii nu mai pot sta la ”pândă” – proiect de lege al deputatului Florin Roman

florin roman test sinceritateDeputatul de Alba, Florin Roman, a anunțat că a depus un proiect legislativ prin care amenzile pentru viteză să fie nule, dacă mașinile de poliție care i-au surprins pe șoferi ”sunt ascunse”. Acesta a spus că radarele vor trebui amplasate în niște alveole speciale și prezența lor va fi semnalizată din timp șoferilor. La fel se va întâmpla și cu celebrele radare – pistol. Și acestea vor trebui să fie folosite la maxim 10 metri de mașina de poliție aflată la alveolă. 

Mașinile vor trebui inscripționate și oamenii vor ști unde se află. ”Poliția rutieră trebuie să facă prevenție nu plan de amenzi. De vină nu sunt acei oameni care stau în stradă ci sunt acei șefi care înțeleg că prevenția înseamna plan de amenzi, câte permise ai luat și câți ai sancționat într-o zi” a spus Roman.

Întrebat ce înseamnă ”radare ascunse”, un termen destul de subiectiv, deputatul de Alba a explicat că punctele de supraveghere radar a traficului vor fi amplasate în niște alveole speciale și vor fi semnalizate din timp. Cine nu se conformează, a adăugat acesta, va primi amendă.

Proiectul a fost realizat în colaborare cu deputatul de Suceava Ion Bălan.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=593294avatar Publicat de pe 8 septembrie 2017 şi actualizat pe 8 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

5 comentarii pentru “Radarele vor fi amplasate în alveole semnalizate, altfel amenzile vor fi nule. Polițiștii nu mai pot sta la ”pândă” – proiect de lege al deputatului Florin Roman”

 1. Apocalipsa lui Rika
  avatar

  eu propun sa fie radar fix pe stalpii si cine merge mai tare de 60-70 km/h sa ise anuleze permisul !
  La fiecare trecere de pietoni sa fie camera cu radar . ai trecut pe trecere cu viteza mai mare de 30 km/h anulam permisul la fel si daca nu dai prioritate la pietoni !

  Politia rutiera si locala sa patruleze non stop printre blocuri si fiecare masina parcara gresita amenda maxima la fel si pt cei ce incalca lege in trafic si care au becuri arse la faruri / frana etc si nu in ultimul rand la cei ce ambaleaza motorul sa fie confiscata masina !

  in alba nici nu trebuie sa platim taxe si inpozit pt buget ! daca politia ar da amenda pt fiecare abatere in 3 luni ar faci banii cat se face din taxe si inpozite in 30 de ani !

 2. Îl citez pe Apocalipsa lui Rola ” si nu in ultimul rand la cei ce ambaleaza motorul sa fie confiscata masina” nu înțeleg cu ce poate greși un om ca-si ambalează mașină, fiecare își conduce mașina după bunul lui plac, problema nu este cu mașinile parcate „aiurea” problema este lipsa locurilor de parcare, nu crezi că exagerezi cu penalizările astea?:))

 3. Ce sa întâmplat domnule Roman? Ați luat cumva o amenda pentru viteză și polițistul nu a vrut să închidă ochii pentru ca dumneavoastră sunteți politician?
  Asta e preocuparea pe care o are opoziția în zilele noastre, în loc să se preocupe de toate măgăriile pe care PSD le face în zilele astea.
  Dar na ce te aștepți de la oamenii ăștia.

 4. Pe langa astea , domnule Rika ,propun ca soferii care deranjeaza porcii , caii , cainii , carutasii , biciclistii …(cu totii participanti la trafic) , deci acei soferi care-si permit sa claxoneze , sa fie impuscati fara judecata ! Pai ce sat mai e si asta , fara putina ordine si disciplina ???

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Popa: Hotie pe fata. Cum sa ceri pt. cursa populara (Cursa populara Selgors) de 2,8km, 50lei taxa de inscriere?!...
 • Milu: Care meteorologi? Habar n-aveau de ce se intampla, probabil sistemele de avertizare meteo nici macar nu erau...
 • Tara lui Papura Voda: In „comuna” asta, de ceva vreme, se intampla un lucru total absurd cu semafoarele,...
 • dorinteodor: evident ca onoratul domn Sasu nu are dreptate. populatia trebuie instruita si avertizata astfel ca sa...
 • Costy: Daca nu ai conexiune la net? Si sistemele de alerta nu au functionat cand trebuiau, A a a i-au luat prin...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI