Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

RALIU pe Autostrada Transilvania: Un tânăr de 23 de ani din Sebeș, prins în timp ce gonea cu 224 de km/h, pe A3

Publicat

politie

actiune politie autostrada Un tânăr de 23 de ani din Sebeş, aflat la volanul unui Audi, a rămas fără carnet pentru 90 de zile, după ce a fost prins, miercuri, în timp ce conducea pe Autostrada Transilvania (A3) cu 224 de kilometri pe oră. Vitezomanul a fost înregistrat pe sensul de mers Gilău-Câmpia Turzii.

Miercuri, un tânăr din Sebeș a făcut raliu pe Autostrada Transilvania cu 224 de km/h. Nu a scăpat cu noroc, pentru că a fost înregistrat de radar pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, în timp ce gonea pe autostradă și a rămas fără permis auto pentru 90 de zile. În afara suspendării dreptului de a conduce timp de trei luni, tânărul a primit şi o amendă în valoare de 810 lei.

În perioada sărbătorilor de iarnă, în trafic sunt mobilizaţi, la nivel naţional, circa 2.000 de poliţişti rutieri. Pentru depistarea celor care circulă cu viteză excesivă sunt folosite peste 450 de radare.

sursa: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    joi, 25.12.2014 at 17:12

    Nu I-au anulat permisul? Stiam ca 50 km peste viteza legala…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax