Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Răsturnare de situaţie la Straja: Bărbatul de 64 de ani din Alba Iulia care a ameninţat cu toporul, bătut de doi localnici. A ajuns la spital

Publicat

bataiNoi indicii în cazul scandalului de la Straja, în urma căruia un bărbat de 64 de ani din alba Iulia este cercetat pentru ameninţare. Acesta a fost bătut de doi localnici, adică de cei pe care i-a ameninţat. Astfel că şi “victimele” s-au ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, joi, U. C., un bărbat de 64 ani, domiciliat în Alba Iulia, a sesizat lucrătorii Postului de Politie Berghin cu privire la faptul că miercuri a fost victima unei agresiuni.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că miercuri, 23 septembrie, în jurul orei 19.30, U.C. s-a deplasat în localitatea Straja, la domiciliul lui S.I.S. pentru clarificarea unor nemulţumiri existente între aceştia.

Discuţiile au degenerat, iar între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie în care a intervenit şi tatăl lui S.I.S.. Bărbatul de 64 de ani din Alba Iulia a fost lovit peste corp cu picioarele şi cu o bâtă.

A fost transportat la Spitalul Judeţean Alba şi internat pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma constatării preliminare, Serviciul de Medicină Legală Alba a comunicat faptul că U.C., prezintă leziuni traumatice care nu i-au pus în primejdie viața, dar necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax