Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Raul Ciurtin, fostul proprietar Albalact, investeşte în producţia de vin. Acţiuni la Domeniile Boieru cu peste 1 milion de euro

Publicat

Raul Ciurtin, omul de afaceri care a fost proprietarul Albalact, companie din Alba ce a ajuns la afaceri de peste 100 milioane de euro, investeşte acum în producţia de vinuri.

A cumpărat, cu peste 5 milioane de lei, acţiuni la Domeniile Boieru, tot din judeţul Alba.

„Am investit în afacerea unui prieten“, a spus Raul Ciurtin, pentru zf.ro, care în luna septembrie a anului trecut a ieşit din acţionariatul Albalact prin vânzarea acţiunilor către gigantul francez Lactalis.

Vezi şi Tranzacţia Albalact. Gigantul Lactalis oferă 342 milioane lei pentru afacerea din judeţul Alba

Raul Ciurtin a intrat în acţionariatul cramei printr-o majorare de capital  făcută prin intermediul firmei Crisware Holdings, astfel că deţine 50% din participaţii.

Restul acţiu­nilor sunt deţinute de Florin Dănoaie, 31 de ani. Cris­ware Holdings a vărsat în contul acestei operaţiuni 5,45 mil. lei, dintre care aproape 5,4 mil. lei re­prezintă prime de capital.

Citește și Domeniul Ciumbrud – noi direcții, primele succese: Medalii pentru VINUL LA DOZĂ și cocktail-uri ready-to-drink pe bază de vin

De asemenea, Crisware Holdings se angajează să contribuie la finanţarea activităţii de producţie şi investiţii printr-un îm­prumut de 1,7 mil. lei în cursul anului 2018, con­form unui document din Monitorul Oficial.

Crama Domeniile Boieru din Ciumbrud (Aiud) are peste 100 de hectare de viţă-de-vie. Investiţia omului de afaceri Raul Ciurtin pentru achiziţia acţiunilor a fost de peste 5,4 milioane de lei (1,2 milioane euro).

sursă: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax