Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: RAZIE a Poliției, la Sebeș. Peste 100 de imobile verificate și zeci de amenzi, în valoare totală de aproape 12.000 lei

Publicat

IMG_5026Poliţia Municipiului Sebeş a organizat miercuri o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Sebeş şi cu preponderenţă în zona „Câmpului”. Oamenii legii au verificat peste 100 de imobile și au dat zeci de amenzi în valoare totală de aproape 12.000 lei.

La acţiune, alături de cei 30 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au participat 14 poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sebeş precum şi lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi lucrători ai Apa CTTA Sebeş, care au oferit sprijin, în unele dintre activităţile de control.

Cu ocazia acţiunii au fost făcute verificări la peste 100 de imobile şi au fost legitimate 188 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de racordarea construcţiilor la reţelele de utilităţi publice, dar şi verificare a modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

IMG_4983 Au fost constatate 67 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11.930 lei, din care 51 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor la magazinele din zonă, au fost confiscate produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat, precum şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale.

Valoarea totală a confiscărilor a fost de 1.064 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax