Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Razii în gări şi trenuri de călători din judeţul Alba. Poliţiştii de la transporturi au identificat un infractor şi o persoană dispărută de la domiciliu

Publicat

politisti transporturi tren controlPoliţiştii de la transporturi au desfășurat, miercuri, o acţiune cu efective mărite în judeţul Alba. Au fost razii în 10 gări şi halte din judeţ şi pe 6 trenuri de călători.

Acţiunea a avut drept scop scop creşterea siguranţei cetăţenilor ce călătoresc cu trenul şi depistarea persoanelor care comit infracțiuni sau contravenţii în gări sau pe trenurile de călători.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba au acţionat cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor, a cerşetoriei şi comerţului ambulant precum şi a călătoriilor frauduloase.

Cu ocazia acţiunii a fost identificat autorul unei infracțiuni de distrugere şi semnalizare falsă şi a fost depistată o persoană majoră, urmărită la nivel naţional pentru că dispăruse de la domiciliul său.

Totodată, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi au fost depistaţi doi călători frauduloși.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax