Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacție PNL la ultimatumul lui Jidveian: Colegiul Sebeş-Blaj din listele USL la Camera Deputaţilor revine Partidului Conservator

Publicat

Noi informaţii privind disensiunile din USL în Alba în contextul nominalizărilor de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Din precizările reprezentanţilor PNL Alba, la sfârşitul săptămânii trecute, la nivel central s-a luat hotărârea ca desemnarea unui candidat pentru Colegiul Sebeş – Blaj să revină Partidului Conservator, parte a alianţei politice din care mai fac parte PNL şi PSD.

Contactat de Alba24, preşedintele PC Alba, Gheorghe Feneşer a declarat că, potrivit protocolului USL, partidul pe care îl reprezintă avea dreptul să nominalizeze candidaţi pentru zona Sebeş – Blaj, însă că el, personal, nu este interesat de o funcţie de parlamentar, astfel că luni se va decide numele celui care va fi promovat în cursa electorală. Deocamdată, există alte două persoane din PC care sunt în cărţi în acest sens, care urmează să hotărască dacă doresc sau nu să fie nominalizate pentru candidatura de deputat.

În ceea ce priveşte precizările liberalilor, purtătorul de cuvânt al PNL Alba, Angelica Mocan a transmis următorul comunicat de presă:

„În urma negocierilor din cadrul USL, la nivel central, colegiul de deputaţi Sebeş-Blaj din judetul Alba a fost atribuit Partidului Conservator.

ACD Alba a luat act de decizia politica adoptată la nivel central şi comunicată liderilor celor două formaţiuni politice, vineri după-amiază.

În cadrul USL Alba nu există nici un conflict sau nelămurire, ci doar un climat de colaborare şi coeziune.

Copreşedinţii USL Alba, Teodor Atanasiu şi Ioan Dîrzu s-au întâlnit vineri, 12 octombrie 2012, la ora 17.00 şi nu au luat în discuţie reîmpărţirea colegiilor la nivel local.

Obiectivul USL Alba este câştigarea alegerilor parlamentare, într-un context politic complex, în care e nevoie de maturitate şi responsabilitate.”

Astfel, nominalizarea lui Ovidiu Jidveian pentru Colegiul de deputaţi Sebeş – Blaj ar rămâne încă incertă, „lovitura de graţie” venită din partea partenerilor de alianţă schimbând total situaţia la nivel politic. Dacă Jidveian declarase că oamenii avuţi în vedere de liberali pentru acest colegiu nu aveau forţa politică necesară pentru a strânge voturi – în condiţiile în care, vineri, liderul Teodor Atanasiu comunicase că PNL va desemna candidat pentru această zonă -, rămâne de văzut cine va fi promovat dintre membrii PC în lupta electorală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. godiciu ileana

    duminică, 14.10.2012 at 16:32

    as vrea sa se schibe mafia din tara sa nu va mai numiti intre voi si sa existe concusuri si sa-ia cel competent nu intre preteni si plicu cu E.deaia a decazut tara cai plina de incopetenti ,de acea iau bac 40 ` procente restu or trecut clasele sa nu le taie salarul la profesori ,,cita nedreptate;;sau posturi blocate de primarie si angajati fara concurs asta e cea mai are deceptie pentru care or invatt si nuor mers niciodata cu plicu dar nu au de lucru ca nimeni nuti deschide usa daca nai trimis inainte plicu de E, ,,spun ca nu ai experienta ,,cae au ei care sunt in primarie si fac facultatea acum ca sa cere , cita nedreptate

    • @godiciu ileana

      duminică, 14.10.2012 at 18:05

      vai de ea gramatica! Tu crezi ca esti nedreptatita ca nu esti acceptata pentru o munca de birou?!

  2. ileana

    luni, 11.02.2013 at 10:11

    Cine mi-a furat numele? Ca ma face de minune cu gramatica aia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax