Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Recomandări Vacanța 2014: Sejururi exclusiviste în America de Sud și Orient sau la cel mai nou hotel de lux din Antalya

Publicat

Chile, Argentina, Uruguay, Emiratele Arabe Unite sau Turcia. Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile pe care le puteți alege, dacă v-ați săturat deja de banalele excursii în Grecia, Bulgaria sau pe litoralul românesc al Mării Negre. Nu au prețuri tocmai de neglijat, dar nici nu te mai gândești la asta, dacă vrei să ai parte de o experiență ieșită din tipare și de răsfăț „la cote maxime”. Pentru cele mai bine cotate oferte, care cu siguranță răspund nevoilor celor mai pretențioși, „Vacanța” – Agenție de turism din Alba Iulia cu sediul în Alba Mall, împreună cu ziarul Alba24.ro îți propun o selecție de pachete turistice în locații exclusiviste, de la trei mari tour-operatori din țară.

Dacă până acum ați călătorit doar în Europa, nu din cauza faptului că bugetul ar fi reprezentat o problemă, ci mai degrabă pentru că era mai comod, dar, cu toate astea, ați vrut mereu să „bifați” o vacanță exclusivistă, de care să fiți mândri, un circuit în Chile-Argentina-Uruguay ar fi una dintre cele mai bune destinații.

Astfel, iubitorii de vinuri, filme sau peisaje sud-americane trebuie să știe că, într-un sejur de 11 zile (în perioada 20-31 mai), la prețul de 5.565 euro/2 persoane, pot vedea trei dintre cele mai reprezentative capitale ale statelor sud-americane: Santiago de Chile, Buenos Aires și Montevideo. În Santiago de Chile, vizita începe cu centrul civic al orașului, Palatul Guvernului La Moneda sau pot face o plimbare prin cartierele comerciale până la Muzeul Precolumbian, unde se găsesc celebre opere de artă incașe, mayașe și aztece. Nici Piața Armelor, Muzeul Național de Istorie, Poșta Națională din Chile sau Catedrala din oraș nu ar trebui evitate. Toate acestea, dar și Dealul San Cristobal, panorama impresionantă a capitalei statului Chile sau spectacol de dansuri naționale specifice la restaurantul „Los Adobes de Argomedo” sunt incluse în pachetul turistic.

Cei care vor alege acest pachet turistic vor vizita, pe lângă Chile, și capitala Argentinei, Buenos Aires. Aici, vă veți putea bucura de un tur al orașului, împreună cu ghidul local, începând cu renumitele bulevarde „9 Iulie” și „Santa Fe”, clădirea Guvernului, Palatul Național al Congreselor, Teatrul Colon, Portul Madero și cartierele San Telmo și de la Boca. Vizitele continuă cu o plimbare prin Caminito și Padurea Palermo, iar seara veți fi așteptați cu o cină tradițională, însoțită de un show de tango, în celebra locație „Sabor a Tango”, care reunește cei mai talentați dansatori. Iar, dacă tot vă aflați într-una dintre cele mai cunoscute țări din America de Sud, Agenția „Vacanța” s-a gândit să vă ofere și o croazieră de neuitat în insulele Deltei Panama.

Citește și Nu vrei să stai acasă de Paște? Idei pentru sejururi în țară sau afară. Oferte de vacanțe pentru Grecia, Israel, Bulgaria sau Băile Felix

Pentru microbiștii înrăiți, o altă veste bună se referă la faptul că în acest circuit este inclus și statul Uruguay, renumit pentru celebra sa echipă de fotbal. Și, dacă tot sunteți pe aceste meleaguri, ce altceva puteți vedea mai întâi, decât capitala Montevideo? Așadar, vizita începe cu Orașul Vechi, Piața Constituției cu catedrala și pietonalul Sarandi. Urmează apoi Teatrul Solis, Piața Independenței cu Monumentul lui Artigas (erou național), Mausoleul, clădirea Congresului și Parcul Prado, unde vă veți putea delecta cu faimoasele Grădini de Trandafiri și Monumentul Diligenței. Mai apoi, dealul Montevideo vă va oferi o frumoasă panoramă asupra golfului orașului și stravechiului fort colonial. Nu vor lipsi, desigur, nici stadionul de fotbal Centenar, cartierul rezidențial Carrasco și uimitoarele plaje ale orașului.

Pentru tot acest periplu sud-american sunt incluse în preț 11 nopți de cazare, biletele de avion și taxele de aeroport. Mâncarea însă nu este asigurată, dar la ce bunătăți se găsesc la tot pasul în America de Sud, nu ar trebui să fie o problemă.

Poate că nu dispuneți de un concediu atât de lung, dar vă doriți totuși o experiență la cele mai înalte standarde. În acest caz, Agenția „Vacanța” din Alba Mall vă propune ca destinație Emiratele Arabe Unite, Dubai, luxul absolut în materie de sejururi exclusiviste.

Pentru doar 3.180 euro, sejurul de 2 persoane, pretențioșii pot beneficia de 7 nopți de cazare în cameră dublă la Hotelul Grosvenor House West Marina Beach din Dubai, în perioada 5-12 aprilie, cu mic dejun inclus. Tot în acest preț intră și transferul de la aeroport la hotel și taxele de aeroport.

Hotelul este situat în zona Dubai Marina – Jumeirah Beach, aproape de plajă. Clienții beneficiează de shuttle bus gratuit și acces gratuit la plaja privată și la piscina hotelului „Le Royal Meridien Beach Resort”.

Dacă doriți, puteți avea parte și de saună, jacuzzi, sală de fitness, centru de înfrumusetare și centru spa. În mod sigur nu veți regreta alegerea făcută, mai ales dacă vă luați după spusele turiștilor care au avut parte de „servicii la care nu ai nimic de reproșat”, la „cel mai bun hotel pe care-l știu”. Unde mai pui că este „localizat în centrul Dubai Marina, aproape de toate restaurantele și barurile din zonă, lucru care îl transformă într-o locație perfectă, atât pentru relaxare, cât și pentru afaceri”, nu îți rămâne decât să te convingi singur. Dacă tot ai încă dubii, poate mărturia unui alt turist, te va ajuta să iei decizia finală, pentru o vacanță de „zile mari”: „Totul a fost perfect, personalul a fost politicos cu noi și am avut partea de cea mai bună plaja din oraș. Am fost foarte fericiți. Nu am de ce să mă plâng. Nu am întâmpinat probleme de niciun fel. Atmosfera și mâncarea au fost grozave și prețurile bune”. Dintre turiștii care s-au cazat aici, 1.858 sunt de părere că este „excelent”, 246 consideră că este „foarte bun”, în timp ce doar 56 îl caracterizează ca fiind „de nivel mediu”, se arată pe site-ul tripadvisor.com.

Nu e tocmai o locație de bifat „o dată-n viață”, dar, cu toate acestea, Antalya, Turcia vrea cu orice preț să demonstreze că aici poți avea parte și de sejururi de cea mai înaltă clasă. Dacă mulți dintre turiști sunt obișnuiți să achiziționeze pachete turistice low cost, unde serviciile oferite lasă uneori de dorit, cei care vor să se respecte pot opta acum pentru un sejur de 3.328 de euro/ 2 persoane, cu cazare la unul dintre cele mai noi și luxoase hoteluluri turcești: Maxx Royal Belek Golf & Spa. Prețul include 7 nopți de cazare în perioada 6-13 iunie, servicii all-inclusive, taxele de aeroport și transferul aeroport- hotel și retur.

Citește și Mini-vacanța de 1 Mai: Cu mai puțin de 200 de euro, „cumperi” amintiri frumoase în Turcia, Grecia, Bulgaria sau pe litoralul românesc

Printre facilitățile oferite de hotel se numără terrace suite, suite cu vedere la mare, terrace family suite golf view, jaccuzzi cu petale de flori, laguna family suite, piscină, insulă privată, grădină interioară, baie turcească, cine speciale. De asemenea, dacă vă cazați aici, vă puteți delecta cu diverse activități sportive și de agrement, toate incluse în prețul pachetului turistic, precum piscină interioară, piscină interioară pentru copii, piscină exterioară cu apa de mare, piscină exterioară principală, terrace pool, lagună pool, Maxx Aquapark cu piscină cu valuri, tobogane, animaţie la piscine, centru fitness, darts, air riffle, jocuri la piscină, pedalo, teren de tenis, gimnastică în apa, yoga, căţărări, volei pe plajă, polo, pilates, basket, lecţii de dans, cursuri de gătit, programe de animaţie în timpul serii, petreceri pe plajă, muzică live, cinema, discotecă, wind bar, centru business cu dotări şi facilităţi moderne. „O gamă largă de restaurante, camere grozave, zonă de wellness, piscină exterioară încălzită, un mic dejun perfect și personal politicos”, asta este declarația unuia dintre turiștii prezenți aici.

Și asta nu e tot. Contra cost, puteți face rezervări la restaurantele a la carte, lecţii speciale de fitness, parasailing, cursuri de scufundări, Wii Nintendo, nocturnă pentru tenis, închirieri rachete pentru tenis, sporturi acvatice motorizate, banană, jet ski, water ski, ringo, bowling, biliard, lecţii de surfing, centru spa (masaje şi terapii, tratamente corporale şi faciale, manichiură, pedichiură), babysitting, teren de golf cu 18 găuri.

Dacă sunteți pasionați de Turcia și de poveștile orientale și dacă sunteți atrași de lux, atunci tot ce aveți de făcut este să luați drumul Antalyei. Organizatorii și chiar și turiștii care au încercat experiența înaintea voastră, vă pot recomanda acest hotel ca una dintre cele mai exclusiviste destinații: „Acest hotel este uimitor. Asta este cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o până acum” sau „Este a treia oară când mă întorc aici. Nu este nimic în Belek care să se compare cu acest hotel. Trebuie să încercați”, scriu aceștia pe site-ul tripadvisor.com. Tot aici, din cele 574 de review-uri făcute pentru acest hotel, 475 se îcadrează la categoria „excelent”, în timp ce doar 66 îl consideră „foarte bun”, iar 14 „de nivel mediu”.

(P) Dacă una dintre aceste oferte vă inspiră și dacă doriți să aveți un concediu de neuitat, Agenția „Vacanța”, partener Mareea, Christian Tour și Paralela45 vă așteaptă de luni până sâmbătă în Alba Mall, între 11.00 și 19.00. De asemenea, puteți solicita oferte personalizate în funcție de bugetul de care dispuneți apelând numărul de telefon 0724 559 444, prin e-mail: contact@agentiavacanta.ro sau completând formularul de pe pagina de internet Agentia Vacanța.

Foto: google, trip advisor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax