Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Record de trafic pentru Alba24: 9114 vizitatori unici au ales să se informeze, duminică, de pe ziarul nostru

Publicat

După doi ani de la lansarea pe piața presei online din județul Alba, Ziarul Alba24 a avut, duminică, un nou record de audiență. Astfel, Alba24.ro a fost accesat de 9.114 vizitatori unici care au însumat 37.025 de afișări. Alba24 și-a depășit propriul record de 8.500 de vizitatori/ zi, din ziua desfășurării alegerilor locale.

Alba24 furnizează cititorilor știri și informații locale, 24 de ore din 24. În luna octombrie, a împlinit doi ani de la lansare, în prezent fiind considerat unul dintre ziarele de referință din județul Alba. Alba24.ro este un proiect Independent Media – companie de media și publicitate din Alba Iulia. Firma albaiuliană mai deține pe piața online siteurile de anunțuri  MicaPublicitate.Net ( locul 2 în România la categoria Anunțuri – conform trafic.ro, cu o medie de 400.000 unici/lună) și Anunțuri.Realitatea.net – un portal de anunțuri care funcționează sub platforma Realitatea.Net.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax