Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RECORD: În doar 2 ore, toate biletele pentru amicalul România-Spania au fost vândute. Peste 28.000 de suporteri aşteptaţi pe Cluj Arena

Publicat

picture-Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich.jpg-604-423-1-85 Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate cele 28.000 de bilete au fost comandate, a anunțat Federația Română de Fotbal. 

Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, FRF estimează o audiență-record la meciul amical România – Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare.

(P) Haine sport pentru orice sezon pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la 900 de branduri renumite. Adidași pentru alergare, tricouri, treninguri,  adidași pentru tenis, îmbrăcăminte pentru fitness , ghete fotbal , haine și pantofi pentru golf de la mărci ca Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc.

„Le mulțumim atât suporterilor care îi vor încuraja pe ”tricolori” din tribune, cât și celor care nu vor putea fi prezenți la meci”, scrie FRF.

Federația Română de Fotbal a stabilit prețul biletelor la amicalul de lux cu Spania, programat pe 27 martie, pe Cluj-Arena, de la ora 21.45.

Tichetele sunt destul de piperate, chiar dacă vorbim de un meci cu deținătoarea titlului european. Astfel, un bilet la peluze costă 50 de lei, un tichet la tribuna I poate fi cumpărat cu 100 de lei, în timp ce la tribuna a doua acesta ajunge chiar la 200 de lei.

De marți, fanii pot cumpăra tichete și pentru celălalt amical, cu Lituania, care se va disputa la Giurgiu, pe 23 martie. Prețurile sunt mult mai mici pentru această partidă: între 20 de lei (peluze) și 65 de lei (tribuna I).

Inaugurat în octombrie 2011, cu ocazia amicalului dintre Universitatea și Kuban Krasnodar, stadionul Cluj Arena are o capacitate de 30.335 de locuri.

sursa/foto: FRF.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax