Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reduceri de impozite pentru femeile care au doi sau trei copii. Facilităţi de la stat şi pentru cele care vor să devină mame. Proiect

Publicat

mama si copilRomâncele care doresc să devină mame ar putea primi noi facilităţi de la stat.

A doua inseminare artificială ar putea fi plătită tot de stat, în cazul în care prima eşuează, potrivit unui proiect de lege depus la Senat.

Acelaşi proiect prevede ca mamele care au doi sau trei copii să beneficieze de reduceri de impozite de 25%, repectiv 50% din asigurările de sănătate şi contribuţia la pensie.

O altă măsură prevăzută în proiect se referă la acordarea unei alocaţii de şcolarizare, în cazul în care femeia are doi copii elevi. Valoarea acesteia ar urma să fie egală cu 50% din salariul minim pe economie.

În ceea ce priveşte acoperirea de către stat a costurilor pentru inseminarea artificială, procedura ar urma să fie disponibilă şi femeilor necăsătorite.

Ministerul Muncii va alova annual banii pentru prevederile din acest proiect.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax