Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Restricții pentru împătimiții jocurilor de noroc online. Minorii ar putea să nu mai aibă acces

Publicat

Crearea unui cont ar urma să fie mai strictă, în ceea ce privește jocurile de noroc online. Astfel minorii care vor să își petreacă mai multe ore decât este necesar în fața unui calculator nu vor mai avea acces la jocurile de noroc. Comisia Europeană vrea să impună şi limite de timp şi de sume cheltuite, dar şi acces la linii telefonice de asistență psihologică.

Comisia Europeană vine cu o serie de recomandări pe care toate statele membre ar trebui să le respecte. Oficialii europeni vor să limiteze timpul şi sumele cheltuite la jocurile de noroc, dar şi să-i trimită la psiholog pe jucătorii înrăiţi.De asemenea crearea unui cont ar urma să fie mai strictă, astfel încât minorii să nu mai poată accesa jocurile de noroc.

În România, pot fi accesate doar platformele de jocuri străine, pentru că nu există niciuna autorizată la noi în ţară.

Datele statistice la nivel european arată că, în 2012, veniturile din piaţa jocurile de noroc online au depăşit zece miliarde de euro.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax