Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT de poliţişti după ce a provocat INCENDIU la Alba Iulia. Tânăr de 26 de ani, cercetat pentru distrugere, după ce a dat foc casei

Publicat

incendiu acoperis Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti în urma incendiului produs miercuri dimineaţa în cartierul „Lumea Nouă” din Alba Iulia. Din cercetări a reieşit că acesta a aprins focul în podul casei sale, iar incendiul s-a extins la acoperişul vecin. Ulterior, a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Alba, în 4 noiembrie, la ora 9.42, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Eleşteului, din Alba Iulia, a izbucnit un incendiu.

Vezi şi UPDATE: INCENDIU în Alba Iulia: Acoperişul unei case a luat foc. Pompierii, chemaţi să intervină

La faţa locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Alba care au stins incendiul, iar echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat faptul că incendiul a fost provocat în mod intenţionat de un tânăr de 26 de ani. În urma incendiului nu au fost victime omeneşti, iar valoarea prejudiciului cauzat a fost estimat la 1.500 lei.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul a aprins intenţionat focul, în podul locuinţei sale, iar incendiul s-a extins la acoperişul vecin. Ulterior, tânărul a fugit de la locul faptei, fiind ulterior depistat de către organele de poliţie.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax