Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Reţinut de poliţişti, după ce a provocat scandal acasă la fosta prietenă

Publicat

tineri

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, după ce a fost autorul unui scandal la domiciliul fostei prietene, din municipiu. Acesta va fi prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conflictul s-a produs în 1 mai, dar tânărul a fost reţinut luni, 24.05.2011. Din cercetări s-a stabilit că acesta s-a deplasat la locuinţa aflată în proprietatea tatălui fostei prietene, un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia. Acolo, s-a iscat o ceartă ce a degenerat în ameninţări şi cuvinte jignitoare. Poliţiştii au descoperit că, după despărţirea de prietena sa, în martie 2011, tânărul a ameninţat-o pe aceasta şi a lovit-o, în mai multe rânduri.

Pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cazul în care va fi declarat vinovat de către instanţă, tânărul riscă pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Foto: Arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax