Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT pentru DELAPIDARE: Tânăr de 21 de ani din Vințu de Jos, acuzat că şi-a însușit aproape 20.000 de lei din casieria firmei la care este angajat

Publicat

mascati politia Un tânăr de 21 de ani din Vințu de Jos, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de delapidare. Acesta a sustras din caseria societății la care era angajat aproape 20.000 de lei.

În cursul cercetărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de S.C., de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, cercetat pentru comiterea infracţiunii de delapidare.

În sarcina tânărului, poliţiştii au reţinut faptul că, pe 21 iunie, în calitate de angajat, cu atribuţii de gestiune, al unei societăţi comerciale din comuna Vinţu de Jos, şi-a însuşit pe nedrept, din casieria societăţii, suma de aproximativ de 19.722 lei provenită din încasări.

S.C. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „delapidare”, faptă prev. De art. 295, alin 1 din Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax