Connect with us
Publicitate

Uncategorized

REŢINUŢI pentru furt dintr-o maşină, la Alba Iulia. Doi bărbaţi din Sibiu au spart geamul unui autoturism şi au sustras acte şi bani

Publicat

geam spart masina Doi bărbaţi din Sibiu au fost reţinuţi la Alba Iulia, după ce au furat dintr-un autoturism parcat acte, carduri bancare şi bani. Cei doi au spart geamul de la portiera dreapta faţă şi au plecat cu “marfa” furată. Au fost prinşi de poliţişţti în Lancrăm şi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 12.32, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au spart geamul portierei autoturismului ce se afla parcat, iar de pe scaunul din dreapta faţă i-au sustras un portmoneu în care se afla o sumă de bani, carduri bancare şi documente de identitate.

În baza informaţiilor deţinute, poliţiştii au demarat cercetările, fiind efectuate verificări atât pe raza municipiului Alba Iulia, cât şi a localităţilor şi oraşelor limitrofe, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, oprind în trafic, pe raza localităţii Lancrăm, autoturismul cu care se deplasau persoanele în cauză.

Procedând la legitimarea lor, s-a stabilit că aceştia sunt Florin C., de 41 de ani şi Cosmin V., de 33 de ani, ambii din municipiul Sibiu, fiind autorii infracţiunii de furt calificat, comisă pe raza municipiului Alba Iulia în cursul aceleaşi zi.

Faţă de cei doi bărbaţi, se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind totodată luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cei doi bărbaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax