Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Revelion 2016 la Blaj: Spectacol de artificii pe acorduri de muzică, în Piața 1848. Locaţie modificată pentru evenimentul de trecere în noul an

Publicat

artificii alba fest 2014 Primăria Blaj anunţă că evenimentul de trecere în noul an se va desfăşura în Piaţa 1848 din oraş. Va include spectacol de artificii pe acorduri de muzică.

“Actualele norme legislative privind siguranța au obligat administrația publică din Blaj să mute locul în care sărbătorea în mod tradițional trecerea dintre ani.

De peste 20 de ani mii de blăjeni se bucurau împreuna la intrarea într-un nou an în centrul municipiului, lângă Lupa Capitolină.

Anul acesta în premieră Revelionul va fi sărbătorit la Blaj în Piața 1848 pe acorduri de muzică și cu un spectacol de artificii”, transmit reprezentanţii Primăriei Blaj.

Autoritățile mizează pe un număr cel puțin la fel de mare de participanți la acest moment festiv precum în anii anteriori.

Citește și: MESAJE DE ANUL NOU 2016: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2016. MESAJE frumoase de REVELION

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax