Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017 în ALBA: LISTELE cu candidaţii admişi la profil sportiv, pedagogic sau teologic

Publicat

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a publicat miercuri listele candidaților validați pentru învățământul vocațional din județul Alba pentru anul școlar 2017-2018. Este vorba despre elevii absolvenţi de gimnaziu, admişi în acest an la profil sportiv, pedagogic, teologic.

Vezi Liste validate admitere vocational 2017_ISJ Alba

La Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, profil sportiv, specializare baschet, handbal, mozaic (atletism, judo, haltere, înot, fotbal) au fost admişi 36 de candidaţi. Cea mai mare medie a fost 9.57, iar cea mai mică, 7.55.

La Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleşeriu” Sebeş, profil sportiv, specializare instructor sportiv – handbal, au fost admişi 14 candidaţi. Cea mai mare medie a fost 8.99, iar cea mai mică, 7.12.

Citește și Oferta educaţională 2018-2019 la școlile militare și la Academie. Locuri şi termen de înscriere

La Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleşeriu” Sebeş, profil sportiv, specializare instructor sportiv – fotbal, au fost admişi 14 candidaţi. Cea mai mare medie a fost 9.36, iar cea mai mică, 7.51.

La Colegiul Naţional “I.M. Clain” Blaj – profilul pedagogic, specializarea învăţător-educatoare, au fost admişi 28 de candidaţi. Cea mai mare medie a fost 9.23, iar cea mai mică, 7.05

Tot la profil pedagogic – specializarea învăţător-educator, la Colegiul Naţional “Bethlen Gabor” Aiud, au fost admişi 22 de candidaţi. Cea mai mare medie de admitere a fost 8,24, iar cea mai mică, 6.03.

La Liceul “Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud – profil pedagogic, specializarea învăţător-educatoare, au fost admişi 28 de candidaţi. Prima medie a fost 9,28, iar ultima, 6.31.

La Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Simion Ştefan” Alba Iulia – profil teologic, specializarea teologie ortodoxă, au fost admişi 19 candidaţi. Prima medie a fost 9.70, iar ultima, 4.87.

La Liceul Teologic Romano-catolic “Grof Majlath Karoly” Alba Iulia – profil vocaţional teologic (predare în limba maghiară), au fost admişi 22 de candidaţi. Cea mai mare medie, 8.45, cea mai mică, 5.90. Sunt elevi admişi din mai multe judeţe, printre care Harghita, Covasna, Mureş, Bacău.

La Liceul Teologic Greco-catolic “Sfântul Vasile cel Mare” Blaj – profil teologic, specializarea teologie greco-catolică, au fost admişi 20 de candidaţi. Cea mai mare medie a fost 8.54, iar cea mai mică, 3.81.

Vezi şi REZULTATE ADMITERE 2017 la Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia. Care sunt ultimele medii de intrare din acest an

Citeşte şi REZULTATE finale ADMITERE 2017 la Colegiul Naţional Militar Alba Iulia. LISTA completă şi TOP medii de intrare. De două ori mai multe fete ca anul trecut

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax