Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATE finale ADMITERE INM 2016: Doar patru candidaţi din Alba, din 40 înscrişi la examen, admişi după proba interviu

Publicat

justitie, lege, magistrat, instanta, judecata Institutul Naţional al Magistraturii a publicat recent rezultatele la concursul de admitere la INM 2016. Din judeţul Alba, doar patru din 9 candidaţi rămaşi în concurs după prima etapă au reuşit să ia note de promovare a interviului.

Un număr de 9 candidaţi din 40 înscrişi din judeţul Alba au fost admişi după etapa eliminatorie, iar doar 4 au trecut şi de interviu, cu următoarele rezultate:

Sanda Nicoleta Aloman – 8,55 (interviu); 7,68

Carmen Silvia Matiaş – 7,56 (interviu); 8,17

Larisa Andreea Lazea – 7,52 (interviu); 7,87

Dan Constantin Ciornei – 7,10 (interviu); 7,4

AICI, lista completă.

Interviul s-a desfăşurat în 13 octombrie, fiind a doua etapă de examen, constând în elaborarea în scris a unei analize cu privire la subiectul extras de către candidat şi susţinerea orală a acestuia şi analiza orală a unei speţe cu elemente de etică specifice profesiei. Nota minimă de promovare a interviului este 7.

Testul grilă de verificare a raţionamentului logic a avut loc în 18 septembrie şi a cuprins 100 de întrebări la care se punctează răspunsurile şi 20 de întrebări supuse pretestării în condiţii de concurs, ale căror răspunsuri nu se punctează. În această etapă intră candidaţii admişi la testul grilă anterior, de verificare a cunoştinţelor juridice. Au fost admişi candidaţii care răspund corect la minimum 30 de întrebări din cele 100 care se punctează.

Nota de la concurs se calculează prin suma notelor de la cele două etape, în care 75% este luată în considerare nota de la prima etapă şi 25% interviul.

Pentru ADMITEREA la INM, sunt scoase la concurs 200 de locuri de auditori de justiţie, din care 130 pentru ocuparea funcţiei de judecători şi 70 pentru funcţia de procuror. La finalizarea primului an de studii, auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror.

Vezi şi REZULTATE ADMITERE la INM şi magistratură 2016: Punctajele candidaţilor din Alba la proba de verificare a raţionamentului logic. A doua etapă, interviul

Reamintim că la admiterea la Magistratură, niciunul dintre cei 15 candidaţi din judeţul Alba nu au promovat prima etapă a concursului (proba de verificare a cunoştinţelor juridice şi cea a raţionamentului logic). AICI, rezultatele la barem şi AICI rezultatele la proba de verificare a raţionamentului logic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax