Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultatele analizelor de laboratorul ajung la pacienți și pe adresa de e-mail, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba

Publicat

Pentru a veni în sprijinul pacienților Laboratorului de Analize Medicale și pentru a scurta timpul în care aceștia pot avea acces la propriile rezultate medicale, Spitalului Județean de Urgență Alba va trimite, la cerere, rezultatele analizelor de laborator și pe adresa personală de e-mail.

Pacienții care doresc să primească buletinul de analize de laborator pe acestă cale trebuie să atașeze pe biletul de trimitere la laborator un bilet pe care să precizeze numele și adresa validă de e-mail.

Este important ca numele și adresa electronică să fie scrise cât mai citeț, astfel încât persoana însărcinată să transmită datele să le poată completa corespunzător.

Astfel, pacienții vor avea raportul analizelor, cât mai repede cu putință, în funcție de timpul de lucru al fiecărei analize solicitate.

Foto: Spitalul de Urgență Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax