Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rodica Andronescu, „cot la cot” cu Oana Badea, în structurile naționale ale PDL. A fost numită secretar executiv în BPN

Publicat

Profesoara Rodica Andronescu a fost numită recent secretar executiv al Biroului Permanent Național al PDL. Fosta președintă ANOFM este a doua doamnă politician din Alba care a obținut o funcție de conducere în respectiva structură națională.

„Doamna Sulfina Barbu s-a retras din funcția de președintă a Organizației Naționale a Femeilor din PDL Alba, pentru a face loc unei alte doamne, Cristina Drăilă, avocat și fostă președintă ANRMAP și în felul acesta numărul doamnelor care sunt membre în BPN al PDL a crescut. Tot cu această ocazie, am fost aleasă secretar executiv în BPN. Județul Alba are acum două reprezentante în această structură, Oana Badea, secretar general și cu mine”.

Rodica Andronescu a deținut timp de 6 luni funcția de președintă a ANOFM, iar anterior a ocupat postul de inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Alba. Aceasta are 55 de ani și este profesoară de franceză. Andronescu a primit ordinul de numire în BPN în 24 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax