Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rolul temelor pentru acasă ale elevilor, în consultare publică. Precizări de la Ministerul Educaţiei

Publicat

elevi scoala

În perioada 7 – 20 noiembrie 2017, Ministerul Educației Naționale și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează consultare națională, despre temele pentru acasă ale elevilor.

Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți.

Cercetarea are ca obiective indentificarea unei noi abordări în ceea ce privește rolul acestor activități de învățare, respectiv corectarea unor disfuncționalități semnalate.

Astfel, datele ce urmează a fi colectate vor permite identificarea stării de fapt în privința temelor pentru acasă și vor contura variante de ameliorare a eventualelor derapaje prin adoptarea unor instrumente de reglementare. Nu se solicită date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Chestionarele pentru cadre didactice sunt disponibile AICI, cele pentru elevi AICI şi cele pentru părinţi, AICI.

sursă: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    marți, 07.11.2017 at 18:08

    Nu mai dati elevilor teme pentru acasa! Nu mai pierdeti timpul predand dupa o programa prost gandita si invechita! Folositi orele de curs pentru a-i invata pe elevi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax