Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cumpără mai multe maşini de lux. Câte automobile Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini sau Bentley au fost vândute în România, în acest an

Publicat

masini lux În acest an, românii au cumpărat de trei ori mai multe autoturisme de lux, faţă de anul trecut. Câte patru automobile Ferrari, Rolls Royce şi Lamborghini, dar şi 13 Bentley, 23 de Maserati şi un Aston Martin au ajuns la fericiţii proprietari.

Pentru una dintre cele mai luxoase maşini din lume, Rolls Royce, românii au dat, în medie, 350.000 de euro. Este o limuzină pentru care este pretenţia de a nu concura cu niciun alt automobil. Posesorii sunt în general oameni de afaceri până în 40 de ani care preferă să conducă singuri limuzinele şi nu să se relaxeze pe bancheta din spate.

Alţii vor adrenalină aşa că îşi îndreaptă priviriele către un Lamborghini. Patru români şi-au cumpărat anul acesta astfel de bolizi. Potrivit comercianţilor de automobile, Aventador S este modelul cel mai puternic de Lamborghini pe care cineva îl poate cumpăra în acest moment în România. Are 750 de cai putere şi poate ajunge la o viteză maximă de peste 350 de km pe oră. Atinge 100 de kilometri în mai puţin de 3 secunde. Preţul este în jur de 160.000 de euro, fără taxe.

Alţi 13 români au scos fiecare câteva sute de mii de euro din buzunar pentru a-şi lua un Bentley, fiecare personalizat după preferinţe.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax