Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) S-a deschis „Paris Caffe&Lounge” în Alba Iulia. O nouă locaţie pentru clipe plăcute alături de prieteni sau întâlniri de afaceri

Publicat

Una dintre cele mai moderne terase din Alba Iulia s-a deschis de curând în fața Hotelului „Parc”. Albaiulienii se vor putea delecta cu o limonadă rece sau cu o cafea aromată, într-o atmosferă relaxantă și intimă la „Paris Caffe&Lounge”.

Albaiulienii care doresc să se destindă într-un cadru plăcut și să savureze cele mai bune băuturi o pot face la cea mai nouă terasă din Alba Iulia. „Paris Caffe&Lounge” pune la dispoziție prețuri avantajoase, muzică relaxantă și atmosferă de vacanță pe care cu toții dorim să o simțim în aceste zile.

„Paris Caffe&Lounge” reprezintă opțiunea ideală atât pentru turiști, cât și pentru locuitorii orașului care doresc să petreacă câteva clipe plăcute alături de prieteni. De asemenea, terasa este locul ideal și pentru întâlnirile de afaceri.

Cu un meniu variat, localul vă așteaptă cu promoții de „Happy Hour” atât pentru cei care doresc să se trezească dimineața cu o cafea tare, marca Bristot – liderii pe piaţa din România şi cei care au oferit suportul logistic, cât și pentru persoanele care vor să servească masa, oferită în parteneriat cu Pizzeria Vittoria.

Având în vedere că ne aşteaptă o vară caniculară, noua terasă este locul ideal pentru a vă ascunde de razele nocive ale soarelui. Prin designul deosebit, noua terasă îți dă senzația că te afli în aer liber, dar și într-un loc protejat de intemperii.

„Paris Caffe&Lounge” vă aşteaptă la Happy Hour cu următoarele oferte: la o bere primeşti alune gratis sau la o cafea primeşti lapte şi croissant la preţul de 4,7 lei, precum şi alte promoţii interesante de weekend.

Localul se află în fața Hotelului Parc și este deschis în fiecare zi între orele 8.00-24.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax