Connect with us
Publicitate

Uncategorized

S-a răzbunat pe maşina unui comerciant, după o neînţelegere privind locurile din piaţa din Abrud

Publicat

Un bărbat de 46 de ani din Câmpia Turzii a tăiat cu un cuţit anvelopa unei autoutilitare, după ce se certase cu proprietarul acesteia pe locurile din piaţa din Abrud. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud au identificat, miercuri, suspectul în cazul unei infracţiuni de distrugere în legătură cu care au fost sesizaţi în 17 septembrie. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în noaptea de 16/17 septembrie, T.P., de 46 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în timp ce se afla în piaţa agroalimentară din Abrud, a tăiat cu ajutorul unui cuţit anvelopa din partea stângă spate a unei autoutilitare.

Bărbatul, care este un comerciant ce-şi desface marfa în piaţa din Abrud, a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe proprietarul autoutilitarei, în urma unui conflict avut anterior cu acesta, legat de locurile din piaţă.

Prejudiciul a fost recuperat, iar faţă de T.P. poliţiştii din Abrud au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax