Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a votat noua conducere a Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România. Primarul Mircea Hava, REALES preşedinte

Publicat

hava

mirce hava, ALZIAR În cadrul Adunării Generale ce a avut loc la Alba Iulia, în perioada 17-19 septembrie, a fost validată noua structură de conducere a asociaţiei. Poziţia de preşedinte al Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România i-a fost atribuită din nou, prin vot primarului Mircea Hava.

La 10 de la înfiinţarea Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România a fost valiată noua structură de conducere. La Adunrea Generală ALZIAR, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a fost votat ca preşedinte ale asociaţiei. Cele două portofolii de vicepreşedinţi revenind municipiilor Târgovişte şi Timişoara.

ALZIAR este o organizaţie non-guvernamentală şi a fost înfiinţată în anul 2004 la iniţiativa Asociaţiei Naţionale Franceze a Oraşelor şi Ţinuturilor de Artă şi Istorie şi a Oraşelor cu Zone Protejate.

Scopul central al organizaţiei este conservarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural la nivel local, regional şi internaţional. Asociaţia oferă consultanţă membrilor pentru elaborarea de proiecte şi asistenţă în stabilirea de microparteneriate cu persoane şi organizaţii din străinătate. În prezent ALZIAR are 38 de membri ( primării, consilii judeţene şi alte instituţii publice).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax