Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Salarii mai mari pentru primari, alţi aleşi locali, poliţişti şi militari. Proiectul de lege, aprobat de Parlament

Publicat

dep

camera deputatilor Proiectul de lege prin care salariile primarilor, viceprimarilor și altor demnitari de la nivel local vor crește cu 30% a fost aprobat de Parlament şi ajunge la promulgare. Vor avea venituri m ai mari și militarii, polițiștii și funcționari din sistemul administrației penitenciarelor, precum și o categorie de personal civil.

Este vorba despre proiectul de lege entru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 9/2017, adoptat marţi de Camera Deputaților, ca for decizional.

Majorarea de 30% a salariilor de bază îi vizează pe primari, viceprimari, precum și pe președinții și vicepreședinții consiliilor județene şi ar urma să se aplice începând cu salariul aferent lunii aprilie.

De creşteri salariale vor beneficia, de asemenea, și personalul militar, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciarelor. Pentru aceștia creșterea va fi de 40% din salariul de bază, raportat la veniturile pentru luna martie.

Acelaşi nivel de majorare va fi și pentru personalul civil din cadrul instituțiilor publice din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, planificat să asigure continuitatea îndeplinirii atribuțiilor specifice, în afara programului normal de lucru, de la domiciliu.

sursa: avocatnet.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax