Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Salprest pierde dreptul de administrare a depozitului de reziduuri urbane a municipiului Alba Iulia

Publicat

După ce a pierdut gestionarea serviciilor de salubritate în Alba Iulia, „Salprest” nu va mai putea administra nici depozitul de deşeuri a municipiului. Societatea nu a deţinut niciodată o licenţă prin care să se acorde pemiterea de a presta activitatea de depozitare controlată a deşeurilor, drept urmare în şedinţa de săptămâna viitoare a CL se va vota încetarea contractului cu firma de salubrizarare.

Consilierii locali vor supune la vot în şedinţa din data de 26 noiembrie proiectul de hotărâre privind încetarea contractului de concesiune nr.13053/2001 încheiat între Consiliul local al municipiului Alba Iulia şi SC Salprest SRL.

„SC Salprest SRL nu a solicitat și nu a deținut niciodată o licență prin care să se acorde permisiunea de a presta activitatea de depozitare controlată a deșeurilor în municipiului Alba Iulia, iar prin Ordinul mpreşedintelui ANRSC nr.474/2012 acestei societăți i s-a retras Licența nr. 1140/28.09.2010, clasa 2 pentru serviciul public de salubrizare a localităților, pe care o deținea”, este prezentat în adresa ANRSC nr.116896/2013, înregistrată la Primăria Municipiului Alba Iulia.

„Retragerea sau încetarea valabilităţii licenţei atrage revocarea hotărârii de administrare ori a hotărârii privind atribuirea contractului de delegare a gestiunii, după caz şi conduce la organizarea unei noi proceduri de selectare a unui operator” mai este prezentat în raportul de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Salprest nu vrea să cedeze groapa de gunoi de la Pârâul Iovului. Susține că are autorizație de mediu până în 2015 | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax