Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă, 17 mai, mergem la film în Alba Iulia. Cinematograful din Alba Mall se deschide în weekend. Vezi programul

Publicat

Albaiulienii sunt așteptați în weekend la film. Este oficial, cinematograful din Alba Mall se va deschide în această sâmbătă de la ora 10.30 iar primul film este programat să înceapă la ora 11.30.

După ce luni dimineață anunțam că cinematograful din Alba Iulia s-ar putea inaugura în acest sfârșit de săptămână, la câteva ore după,  Colours Cinema a făcut anunțul oficial. Sâmbătă va avea loc marele eveniment așteptat de toți iubitorii de film din Alba Iulia și nu numai.

„Vă anunțăm că deschiderea cineplexului Colours Cinema din Alba Iulia, situat în incinta Alba Mall va avea loc sâmbătă 17 mai 2014. Vă așteptam începând cu orele 10:30 la cel mai nou și mai modern cinematograf din oraș. Am pregătit pentru dumneavoastră cele mai noi blockbuster-uri.

Vă așteptam să vă bucurați de o experienta cinematografică deosebită” au transmis reprezentanții cinematografului.

Primul film care va rula va fi 3 D „Rio 2” urmat de „Selfie”, „The Amazing Spider-Man 2”, „The Other Woman”, „Gozilla” 3D și „Neighbours”.

Preţurile biletelor sunt cuprinse între 15 şi 20 de lei în funcție de zile. De luni până joi, la categoria 2D, un bilet va costa 17 lei , iar la categoria 3 D – 19 lei , De vineri și până duminică prețul unui bilet va fi 18 lei la 2 D şi 20 de lei la 3D. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţurile de luni până joi vor fi la categoria 2 D – 14 lei iar la 3 D – 16 lei, iar în weekend, 16 respectiv 18 lei.

Reamintim că cinematograful are două săli multifuncţionale, standardizate conform normelor în vigoare, fiecare cu câte 110 locuri confortabile și colorate.

Colours Cinema este o afacere 100% românească, o reţea naţională de cineplexuri în expansiune şi care are ca obiectiv principal, până în 2016, să aibă cea mai mare acoperire naţională. În planurile de dezvoltare ale Colours Cinema sunt vizate localităţile din România cu o populaţie mai mare de 50.000 locuitori, Alba Iulia fiind al doilea oraş, dupa Craiova, selectat pentru amenajarea unui cinema de top. Compania colaborează cu toate marile case de distribuţie din Romania şi garantează astfel, clienţilor săi, posbilitatea de a vedea producţii de ultimă oră, în acelaşi timp cu lansările din marile oraşe sau din capitală.

Alba Mall este cel mai mare centru comercial din judeţul Alba, deschis în urmă cu mai bine de 5 ani. Din 2013, odată cu procesul de rebranding, Alba Mall implementează şi un nou concept: shopping mall inclusive, care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, farmacie, cabinete medicale, beauty, fashion, locuri de joacă şi până la food-court şi noi magazine ale unor branduri puternice, internaţionale. Noul cinemaplex ce urmează să se deschidă în luna martie este o etapă în această strategie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax