Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Alba Mall aniversează 7 ani. Noaptea reducerilor şi concert live Andreea Bănică

Publicat

afis-Noaptea-reducerilor-14x21 Pe 29 noiembrie, Alba Mall sărbătoreşte 7 ani de la deschiderea complexului comercial. Albaiulienii sunt asteptati la o sesiune de shopping fără limite de timp şi cu preturi “limitate”. De asemenea, sunt pregătite concursuri şi un concert cu Andreea Bănică.

În procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall în Noaptea Albă a Reducerilor Aniversare pornesc de la 20% şi pot ajunge chiar şi până la 70%.

“Tot pe 29 noiembrie, tot aici, în afară de revoluţia preţurilor mici, am setat o sesiune de concursuri super hot şi un concert extraordinar cu Andreea Banică, de la ora 21.00”, transmit reprezentanţii complexului comercial.

Alba Mall, cel mai mare complex comercial din Alba Iulia şi-a deschis porţile pentru prima dată în 2007. Atunci, aproape 20 000 de oameni dornici să vadă, să experimenteze, să cumpere şi să se bucure de ceea ce s-a creat pentru ei au trecut pragul locaţiei.

Gândit din start ca o construcţie atipică faţă de centrele comerciale clasice, Alba Mall a fost creat ca un “oraş în oraş”, cu mini-străzi interioare, zone de promenadă sau pieţe în miniatura.

După primii 7 ani de viaţă Alba Mall rămâne un spaţiu de shopping preferat, dar şi de socializare, un loc de întâlnire al prietenilor, în care cumpărăturile se completează cu relaxarea, iar distracţia cu evenimentele de top.

“Ultimul an a însemnat o dinamică remarcabilă pentru Alba Mall. Un plus de prospeţime şi de inedit, un suflu nou şi, în acelaşi timp, un nou cinematograf, multiplex, răspunsul imediat la cererea masivă venită din partea clienţilor pasionaţi de film şi care, până în acest an, nu aveau foarte multe opţiuni şi, mai mult, erau <obligate> să facă 100 de km până la Cluj sau Târgu Muresş pentru un film bun, pentru un hit de box office. Acum, Alba Mall se mândreşte cu Colours Cinema 3D, singurul multiplex din Alba, Hunedoara şi Sibiu, o alegere facilă atât pentru albaiulieni cât şi pentru <vecinii> din judeţ, din Deva sau Sibiu, devoratori de filme noi şi bune. Din această toamnă, un alt brand de top a ales Alba Mall pentru a-şi extinde reţeaua din România: Carrefour a deschis un super market în incinta centrului comercial din Alba Iulia pentru a le completa albaiulienilor, la superlativ, experienţa de shopping total pe care doar în Alba Mall o pot trăi”, a declarat Voicu Vuşcan, administrator Alba Mall.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax