Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concert Mr. Levy & DJ Tricks, în Habitat Galerie din Alba Iulia

Publicat

Ce de-a doua zi a Zilelor Orașului Alba Iulia a cuprins evenimente pentru toare gusturile și, mai ales, pentru toate urechile, astfel că unul dintre concertele incluse în program a fost dedicat iubitorilor de hip-hop, dub și reggae. Mr.Levy & Dj Tricks au susținut un concert în „Habitat” Galerie, şanţul de sud din Cetate.

Deși concertul era programat să înceapă la ora 22.00, Mr. Levy s-a lăsat așteptat destul de mult și a intrat în scenă abia la ora 1.30. Cu toate acestea, cei peste 100 de spectatori au fost încântați de apariția solistului și au declarat că așteptarea a meritat. Aceștia au dansat și au fredonat melodiile solistului, numărul celor care au plătit biletul de 15 lei pentru distracţia în club fiind destul de mare.

Mr. Levy (ex. Câinele aka So’ldat), pe numele său real Levi Sekei este din Cluj-Napoca şi este cunoscut pentru colaborările sale cu „Paraziții” și „El Negro”. Concertul susținut la Alba Iulia s-a terminat la ora 2.30 și a cuprins melodii precum : ”Cine sunt” sau ”Lași sau eroi”.

FOTO: Andreea Mezei

[nggallery id=293]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax