Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: Concert vocal-simfonic susținut de Corul şi orchestra naţională Gloria Dei, la Casa de Cultură a Sindicateor din Alba Iulia

Publicat

20664641_1524364250958315_6917370964496446433_n La Alba Iulia va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, un concert vocal-simfonic susținut de Corul şi orchestra naţională Gloria Dei, aparţinând Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Programul va cuprinde piese clasice și contemporane de muzică sacră, din creaţia compozitorilor J.S. Bach, G. F. Handel, L.v. Beethoven, G. Faure, J. Rutter, J. Martin sau M. Hayes.

Corul şi orchestra naţională Gloria Dei, aparţinând Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, vor concerta în Alba Iulia sâmbătă, 9 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00.

Aproximativ 110 interpreţi, vocali şi instrumentişti, vor urca pe scenă pentru a oferi o seară de muzică clasică şi contemporană de muzică sacră, din creaţia compozitorilor J.S. Bach, G. F. Handel, L.v. Beethoven, G. Faure, J. Rutter, J. Martin, M. Hayes ş.a.

Corul, dirijat de renumitul dirijor Tiberiu Oprea, va susţine un concert, ca o pregustare a evenimentului de la Casa de Cultură, şi în Catedrala Romano-Catolică, aflată în incinta Cetăţii Alba Carolina, începând cu ora 17.00.

Intrarea este liberă la ambele concerte, participarea la principalul eveniment al zilei, cel de la Casa de Cultură a Sindicatelor, fiind condiţionată, însă, de procurarea gratuită a biletului de la casa de bilete a instituţiei gazdă, locurile fiind limitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax