Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ, la Cafeneaua cu Folk: Lansarea volumului de poezie „Oricine, oricum” – „Oricum, oricine”, de Adrian Puiuleț și Stelian Petrescu

Publicat

Festivalul Concurs de Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia, care își începe cea de-a VIII-a ediție vineri, 16 noiembrie, ne aduce, pe lângă muzică live și folkiști de cel mai înalt rang, și cultură în forme legate indisolubil de ceea ce înseamnă folk.

La Cafeneaua cu Folk, întâlnire ce se desfășoară în fiecare zi de festival, la ora 11.00, la Artcafe Downtown, are loc sâmbătă lansarea volumului de poezie  „Oricine, oricum” – „Oricum, oricine”, semnat de Adrian Puiuleț și Stelian Petrescu, cu ilustrații realizate de artistul Ștefan Balog din Aiud.

Despre carte va vorbi Ioan Hădărig, directorul artistic al Inter-Art. Volumul a apărut sub îngrijirea Fundației „Inter-Art” Aiud, cu finanțare din partea Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax