Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Peste 900 de tineri participă la Parada Absolvenţilor UAB și Festivitatea de Absolvire a Promoţiei 2015

Publicat

tineri

tineri absolventi2 Sâmbătă de la ora 9.30, la Alba Iulia are loc Parada Absolvenţilor UAB și Festivitatea de Absolvire a Promoţiei 2015, la care sunt așteptați peste 900 de absolvenți.

Un eveniment cu tradiție pentru universitatea albaiuliană, parada absolvenților se desfăşoară pe traseul Casa de Cultură a Studenților – Porțile Cetății – Piața Cetății.

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a întregului corp profesoral, în Piața Cetății va avea loc  festivitatea de absolvirea a promoției 2015.

Peste 900 de absolvenți de la UAB vor „mărșălui” la Parada Absolvenţilor care începe din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, în ţinutele festive specifice UAB.

Parada se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Studenţilor – Porţile Cetăţii (cu un mic scenariu la Poarta a III-a) – Piaţa Cetăţii.

În Piaţa Cetăţii , în jurul orei 9.50 va avea loc Festivitatea de Absolvire, în prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a întregului corp profesoral.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax