Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Petrecere caritabilă în Club Stage cu DJ George Iordan. Campanie de strângere de fonduri pentru o tânără din Alba

Publicat

stage caritabil Distracția și buna dispoziție se va simți și în acest sfârșit de săptămână, începând cu ora 23:00, în cel mai mare club din oraș. Dacă duceți dorul serilor de vară, când vă plimbați pe plajă în bătaia vântului, în Club Stage, veți putea trăi momentele de relaxare de la malul mării alături de cel mai renumit DJ de pe plaja Crema din Mamaia, DJ George Iordan. Totodată, pe lângă distracția garantată, albaiulienii pot face o donație într-o campanie de strângere de fonduri, lansată de reprezentanții clubului. Prețul biletului este de 10 lei, bani care vor fi donați pentru Patricia.

Sâmbătă seara, de la ora 23.00 se dă din nou startul distracției în Club Stage, însă de această dată atmosfera va fi una fiebinte, de vară, alături de invitatul special din Constanța, DJ George Iordan. Petrecerea se va transforma într-una caritabilă, unde fiecare dintre cei prezenți, vor putea face o donație pentru Patricia Vlad, o tânără de 21 de ani din Alba, care a fost diagnosticată cu sarcom Ewing la umăr.

Patricia Vlad În urmă cu un an și jumătate, Patricia a început să acuze dureri puternice în zona brațului drept. Nimic nu prevestea diagnosticul dur ce avea să îl primească în urma unor investigații amănunțite: suferă de sarcom Ewing, o tumoare osoasă rară apăruta în zona umărului drept. Tânăra a urmat o perioadă dificilă cu chimioterapie și radioterapie.

Din cauza faptului că leziunile din umăr au regresat total în urma tratamentelor efectuate, în luna iunie 2014, i-a fost recomandată, de către medicii din Turcia investigația chirurgicală pentru protezarea umărului cu proteză din titaniu. Pentru a putea face operația, aceasta are nevoie de aproximativ 20.000 de euro, iar posibilitățile financiare nu îi permit să achite intervenția, fapt pentru care, reprezentanții clubului vor organiza această campanie de strângere de fonduri. Pe tot parcursul serii va fi o urnă mobilă, în care fiecare albaiulian va dona cât dorește.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax