Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ: Oferte greu de refuzat la „Ambient” Alba Iulia. Primii 100 de clienţi pot cumpăra un polizor sau un ventilator cu doar 19,99 lei

Publicat

Cu ocazia deschiderii a două noi showroom-uri în cadrul centrului comercial din Alba Iulia, Ambient are o ofertă specială pentru clienții săi. Primii 100 de albaiulieni care vizitează noile locaţii  – “Casa Demonstrativă” și cel de instalații -, în perioada 25-26 mai, pot achiziționa un polizor sau un ventilator la prețul de 19,99 lei.

La opt ani de la înfiinţarea Centrului Comercial Ambient din Alba Iulia, care găzduieşte deja un showroom de finisaje, Galeria cu Idei și showroom-ul de mobilă Naturlich, o altă soluție marca Ambient este pusă la dispoziția albaiulienilor. Destinat familiilor care doresc să construiască, showroom-ul “Casa Demonstrativă” vine în sprijinul viitorilor proprietari cu asistenţă pentru soluțiile corecte de construcție, recomandări pentru fiecare material de construcție sau finisaje pe componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sau BCA, izolație, instalație pentru încălzire, sanitare și electrice, tencuială de interior și exterior, acoperișuri, hornuri și multe altele.

Casa Demonstrativă este de fapt o secțiune într-o casă aflată în proces de construcție, astfel încât fiecare etapă tehnică să fie ușor de identificat și de înțeles.

Situată în cadrul magazinului Ambient Alba Iulia, Casa Demonstrativă este un showroom cu o suprafață expozițională de 560 metri pătrați, din care 320 metri pătrați sunt în interior, iar 240 metri pătrați în exterior, și  găzduiește ofertele a peste 20 de furnizori. Pe lângă produsele de calitate, meșterii pregătiți și serviciile de consiliere de la începutul până la finalul proiectului de renovare sau construcție a casei, albaiulienii, care vor trece pragul Casei Demonstrative vor mai beneficia și de servicii de consultanță tehnică, transport gratuit, sistem de rate, design 3D ceramică, recomandări meșteri, montaj și service, închirieri scule, colorare vopsele, transport specializat.

Albaiulienii vor avea parte și de un Showroom complet de Instalații pentru toți cei care caută soluții integrate pentru proiectul lor. Dimensionarea corectă a instalațiilor de apă și gaz, soluțiile furnizate de energia regenerabilă, gradul de confort termic vizat, toate sunt informații pe care consultații tehnici ai Ambient le vor pune la dispoziție și pe care le vor exemplifica practic cu produsele celor mai renumiți producători.

În cei peste 400 metri pătrați ai showroomului de instalații, albaiulienii vor găsi produsele a peste 100 de furnizori.

Pentru a marca cum se cuvine deschiderea celor două noi showroom-uri din centrul comercial Alba Iulia, Ambient dă posibilitatea primilor 100 de vizitatori ai Casei Demonstrative și a Showroom-ului de instalații, în weekend-ul 25-26 mai, să achiziționeze un polizor unghiular sau un ventilator de masă la prețul de numai 19,99 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax