Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Treasure Hunt prin Cetatea Alba Carolina, de Halloween. Tinerii vor avea ocazia să descopere tainele obiectivelor turistice din oraş

Publicat

PrintÎn preajma zilei de Halloween, în Alba Iulia se va derula proiectul intitulat „Treasure Hunt”, destinat tinerilor liceeni din judeţul Alba. În cadrul acestuia, participanţii, organizaţi pe echipe, vor parcurge anumite trasee, aparţinând Cetăţii Alba Carolina, cu ajutorul unor indicii scrise. Vânătoarea de comori va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 16.30, punctul de întâlnire fiind fântâna arteziană din Parcul Unirii.

În cadrul evenimentului, participanţii vor fi distribuiţi în echipe, iar, pe parcursul drumului spre mult râvnita comoară, vor fi puşi în situaţia de a rezolva anumite indicii care îi vor purta pe la diferite obiective turistice, pline de farmec şi mister, în concordanţă cu tematica abordată. Echipa care reuşeşte să desluşească toate indiciile şi să ajungă prima la locul în care a fost ascunsă comoara va fi desemnată câştigătoare şi va beneficia de un premiu special.

Tinerii sunt implicaţi, de regulă, în activităţi care se bazează pe munca individuală. Totuşi, lucrul în echipă contribuie mai semnificativ la dezvoltarea personală a adolescenţilor. De asemenea, trecând în grabă pe teritoriul Cetăţii, aceştia nu au timpul necesar de a observa detaliile, tainele şi adevărata frumuseţe din spatele fiecărui obiectiv turistic din oraşul în care locuiesc. Astfel, acest proiect îşi propune să dezvolte, într-un mod distractiv şi accesibil, capacitatea tinerilor de a lucra în echipă, dar şi spiritul competitiv, viteza de reacţie şi cunoştinţele fiindu-le puse la încercare de indicii care alcătuiesc o poveste de Halloween plină de suspans, ai cărei protagonişti sunt chiar participanţii la vânătoarea de comori. Finalul poveştii de groază va fi într-o locaţie de pomină, iar echipa va fi răsplătită conform aşteptărilor.

Acest proiect este organizat de membrii Clubului Interact Alba Iulia, în parteneriat cu Clubul Rotary Alba Iulia şi cu Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax