Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Tură de pedalat pe traseele Mamut Bike Race 2016. 10 zile până la START-ul competiției de ciclism de la Alba Iulia

Publicat

mamut bike race 2016Sâmbătă, 3 septembrie, cu o săptămână înainte de startul concursului de mountain-bike cross-country Mamut Bike Race 2016, împătimiții de ciclism sunt invitați la o tură de pedalat pe traseele competiției. 

Reamintim faptul că la Alba Iulia va avea loc, în data de 10 septembrie, cea de-a doua ediție a concursului de ciclism Mamut Bike Race, eveniment la care s-au înscris până acum peste 200 de participanți, sportivii amatori, începători sau avansați.

Citește și Mamut Bike Race 2016: Două săptămâni până la STARTUL concursului de ciclism. PROGRAMUL și premiile competiției ce se va desfășura în 10 septembrie, la Alba Iulia

În tura de recunoaștere a traseelor care se va desfășura sâmbătă, 3 septembrie, cu începere de la ora 9.00, se va pleca de la baza de agrement din zona Mamut. Organizatorii, reprezentanții Asociației Bicheru Cycling Alba Iulia, au transmis că traseele nu vor fi parcurse în regim de concurs, iar calendarul poate fi modificat în funcție de starea vremii.

Track-ul fiecărui traseu poate fi descărcat de pe site-ul evenimentului.

Coordonatorii traseelor sunt:

– Traseu Scurt: Sorin Toma

– Traseu Lung: Ioan Ștefan Cioica

Participanții trebuie să dețină o bicicletă MTB în stare bună de funcționare, cască de protecție, cameră de rezervă, petece autoadezive sau trusă lipit petece. Copiii sub 14 ani pot participa doar însoțiți de către un către un părinte.

Cerințe și recomandări:

– Hidratare/alimentare corespunzătoare înainte de plecare

– Rucsac, eventual pompă și trusă reparații

– Echipament adecvat pentru ciclism

– Energizante, carbohidrați, isotonic, apă, etc.

Concursul din acest an, organizat de Bicheru Cycling în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, se va desfășura pe două trasee:

– traseu scurt (accesibil sportivilor începători), cu o lungime de aproximativ 30 km și o diferență de nivel pozitivă de maxim 1.000 m, considerat de dificultate medie.

– traseu lung (accesibil sportivilor avansați), cu o lungime de aproximativ 50 km și o diferență de nivel pozitivă de maxim 1.800 m, considerat de dificultate sporită.

Traseul lung este mai provocator, trece prin cătune izolate, ajungând pe Dealul Stânii (altitudine 920 metri).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Denis

    vineri, 02.09.2016 at 18:31

    De la ce ora este tura de recunostere?

  2. Re Denis

    vineri, 02.09.2016 at 19:28

    Se pleacă pe trasee la ora 9:00.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax