|

SÂMBĂTĂ: „Yard Sale for All”, la Alba Iulia. Târg cu articole diverse, la preţuri accesibile

Yard saleAlbaiulienii sunt invitați sâmbătă, 16 septembrie, la cea de-a doua ediție de toamnă a „Yard Sale for All”. La târgul din Alba Iulia vor putea găsi, la prețuri accesibile, articole variate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii până la podoabe și mici decorațiuni, în stare foarte bună și bună.

„Yard Sale” este deja un obicei în America. Oamenii care doresc să scape de lucrurile de care nu mai au nevoie, dar care le-ar putea fi utile altora, organizează astfel de târguri în fața casei.

„Dacă ai în dulap haine de care te-ai plictisit, ți-au rămas mici, le-ai primit, nu le-ai purtat niciodată sau de prea puține ori, pantofi, genți, cărți, bijuterii, obiecte decorative, jucării și hăinuțe pentru copii, hai cu toate la Yard Sale for All!

Târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag se va desfășura duminică, 16 septembrie, între orele 10-18.00, în curtea Centrului Creștin Alba Iulia (în stânga Alba Mall, str Livezii, nr 42).

Acolo veți găsi articole variate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii până la podoabe și mici decorațiuni, în stare foarte bună și bună. Ele sunt aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori țin de o măsură prea mică, prea mare sau lipsa spațiului acasă.

Îți garantăm că prețurile nu îți vor da bugetul peste cap!”, au transmis organizatorii.

Intrarea la târg este gratuită pentru vizitatori. Participarea ca expozant se face pe bază de înscriere, telefon 0753.657134.

La prima ediţie a târgului, pe 19 august, grupul mămicilor din Alba Iulia, organizat pe Facebook a pus la vânzare hăinuţe, păpucei, jucării şi alte articole pe care le pot folosi, la rândul lor, cele care au copii mai mici. Şi-au prezentat frumos „marfa” şi au venit astfel în ajutorul celor care sunt proaspeţi părinţi şi nu numai. A fost şi un mod plăcut de a petrece sâmbătă după-amiaza, după modelul „Yard Sale”, de peste hotare.

 

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=595027avatar Publicat de pe 14 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI