Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: „Yard Sale for All”, la Alba Iulia. Târg cu articole diverse, la preţuri accesibile

Publicat

Yard sale Albaiulienii sunt invitați sâmbătă, 16 septembrie, la cea de-a doua ediție de toamnă a „Yard Sale for All”. La târgul din Alba Iulia vor putea găsi, la prețuri accesibile, articole variate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii până la podoabe și mici decorațiuni, în stare foarte bună și bună.

„Yard Sale” este deja un obicei în America. Oamenii care doresc să scape de lucrurile de care nu mai au nevoie, dar care le-ar putea fi utile altora, organizează astfel de târguri în fața casei.

„Dacă ai în dulap haine de care te-ai plictisit, ți-au rămas mici, le-ai primit, nu le-ai purtat niciodată sau de prea puține ori, pantofi, genți, cărți, bijuterii, obiecte decorative, jucării și hăinuțe pentru copii, hai cu toate la Yard Sale for All!

Târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag se va desfășura duminică, 16 septembrie, între orele 10-18.00, în curtea Centrului Creștin Alba Iulia (în stânga Alba Mall, str Livezii, nr 42).

Acolo veți găsi articole variate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii până la podoabe și mici decorațiuni, în stare foarte bună și bună. Ele sunt aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori țin de o măsură prea mică, prea mare sau lipsa spațiului acasă.

Îți garantăm că prețurile nu îți vor da bugetul peste cap!”, au transmis organizatorii.

Intrarea la târg este gratuită pentru vizitatori. Participarea ca expozant se face pe bază de înscriere, telefon 0753.657134.

La prima ediţie a târgului, pe 19 august, grupul mămicilor din Alba Iulia, organizat pe Facebook a pus la vânzare hăinuţe, păpucei, jucării şi alte articole pe care le pot folosi, la rândul lor, cele care au copii mai mici. Şi-au prezentat frumos „marfa” şi au venit astfel în ajutorul celor care sunt proaspeţi părinţi şi nu numai. A fost şi un mod plăcut de a petrece sâmbătă după-amiaza, după modelul „Yard Sale”, de peste hotare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax