Connect with us
Publicitate

CUGIR

Șantaj cu filme indecente și relații sexuale în trei. Pedeapsă cu SUSPENDARE pentru doi tineri din Cugir

Publicat

Povestea unui șantaj complicat, care implică filmări video și favoruri sexuale, s-a încheiat la Curtea de Apel Alba Iulia cu închisoare cu suspendare pentru doi bărbați de 33 și 28 de ani, din Cugir. La momentul producerii faptei, aceștia au fost surprinși cu 600 de euro asupra lor, obținuți prin șantaj, spun procurorii, de la o femeie pe care au amenințat-o că dacă nu le dă 10.000 de euro, vor publica pe interenet un film în care aceasta întreținea relații sexuale cu un fost iubit al ei. În plus, ar fi întreținut și aceștia relații cu femeia, atât împreună cât și separat, cu același motiv: să nu publice filmul. 
De fapt, materialul a fost postat pe un site de filme xxx și șters imediat după ce femeia l-a văzut. Filmarea datează din perioada 2007-2008 și a fost realizată într-o cameră de la motelul administrat de iubitul de atunci al femeii. În timpul procesului, femeia a spus că a întreținut relații sexuale cu unul dintre inculpați, în autoturismul acestuia, iar apoi și cu celălalt, amenințată fiind că altfel vor publica filmul. Mai mult decât atât, a întreținut relații sexuale și cu amândoi în același timp, fiind filmată de aceștia cu telefonul mobil.
Totul s-a terminat când femeia a aflat că cei doi oricum arătau cunoscuților filmele. Atunci a refuzat să se mai întâlnească cu ei. Tot atunci, cei doi au început să îi ceară bani acesteia, respectiv 10.500 de euro, sau să se prostitueze pentru ei în Olanda.
Femeia a apelat la autorități, fiind organizat un flagrant în 29 ianuarie 2013. Cei doi bărbaţi s-au întâlnit cu femeia la un bar din Cugir unde le-a dat un plic cu suma de 600 de euro. Pe fiecare bancnotă, procurorii au imprimat cuvântul ”şantaj” cu o substanţă specială.
Cei doi au fost reţinuţi după ce au plecat cu banii.
Pe parcursul procesului, bărbaţii din Cugir au susținut că au fost provocaţi de către victimă. Nu au recunoscut filmarea publicată pe internet şi nici faptul că ar fi şantajat-o pe femeie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    duminică, 05.11.2017 at 17:36

    Fantastic,ce tara de rahat.Tampitii astia de judecatori care dorm in vacante de 4 luni pe an si au salarii de nu mai stiu ce sa faca cu paralele,lasa liberi asa specimene! Suntem nu 100,ca 1000 de ani in urma lumii civilizate,nu se vede deloc protectia necesara pt femei ajunse la necaz din cauza unor asa zisi barbati,de fapt maimute feudale.

    • Milu

      miercuri, 08.11.2017 at 09:57

      Subscriu, chiar tampti judecatorii astia. Si noi avem o vina ca le permitem sa doarma pe bani publici! Unde mai pui ca au si eliberat detinuti din penitenciare cu legea recursului compensatoriu. Nu-i de mirare ca maimutele feudale nu mai dispar! Nu-i fantastic, ii pur si simplu deprimant!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax