Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna viitoare: Ziua porţilor deschise la PSD Alba şi acţiune de depistare precoce a cancerului de sân. Înscrieri pentru o ecografie mamară gratuită

Publicat

calin potor Săptămâna viitoare se anunţă una destul de plină în activităţi pentru PSD Alba. Miercuri, 5 februarie la sediul partidului va avea loc „Ziua Porţilor Deschise la PSD Alba”, între orele 10.00 – 16.00. Cei care vor dori să vadă cum se desfăşoară activitatea unui partid, dar şi unde îşi desfşoară activiatea parlamentarii PSD Alba au şansa să vadă cu ochii lor ce înseamnă munca în politică.

Tot de săptămâna viitoare începe şi acţiunea pe care Organizaţia Femeilor Social Democrate, împreună cu organizaţia locală o demarează, respectiv o acţiune de depistare precoce a cancerului de sân. Femeile, domnişoarele sau elevele care doresc să beneficieze de o ecografie mamară gratuită se pot înscrie la sediul PSD Alba.

Marcela Dărămuş a spus că miercuri, 5 februarie la sediul PSD Alba, între orele 10.00 – 16.00 sunt aşteptaţi „toţi cei care doresc să vadă activitatea parlamentarilor, informaţii de la dânşii despre ceea ce se întâmplă la Parlament. Tot ceea ce îi interesează, indiferent de vârstă sau ocupaţie”.

„Este bine să deschidem uşile birourilor parlamentare şi ale partidului, tocmai ca să arătăm oamenilor ce facem, cine face treabă aici şi cine nu face”, a precizat deputatul PSD Alba, Călin Potor.

Săptămâna viitoare se deschide şi o listă pentru femeile din Alba, pensionare, eleve indiferent de vârstă pentru o ecografie mamară gratuită, în cadrul acţiunii de depistare precoce a cancerului de sân.

„Se deschide o listă cu femei, cu eleve din clase mai mici şi până la pensionare, care să beneficieze de o investigaţie de ecografie mamară gratuită, în mediul privat. Sunt în discuţii cu două firme. Procedura este simplă, femeiel pot să vină la sediul PSD Alba unde vor obţine informaţii ce se întâmplă, modul de decontare. Se face o listă şi o trimitem la furnizorii de servicii. Rezultatele le primim şi aici”, a spus Călin Potor.

Mai multe informaţii puteţi obţine la numărul de telefon 0258/810698.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax