Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şapte antreprenori din Alba au depus proiecte de finanţare nerambursabilă pentru dezvoltarea afacerilor

Publicat

Şapte tineri antreprenori din judeţul Alba au depus până în prezent proiecte prin care pot obţine de la stat o finanţare de 10.000 de euro pentru dezvoltarea afacerilor.

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a lansat, la începutul anului, un program prin care doreşte să stimuleze înfiinţarea şi dezvoltarea microîntreprinderilor aparţinând întreprinzătorilor tineri.

Pentru acest an, fondul alocat pentru proiect este de 21.000.000 lei şi fiecare tânăr antreprenor poate obţine o finanţare neramburasabilă echivalentă cu 10.000 euro, pentru a-şi dezvolta o afacere.

Reprezentanţii Prefecturii Alba au precizat că sunt acceptate proiecte, până la terminarea banilor.

Cu un plan de afaceri bine făcut, antreprenorii pot obţine o finanţare nerambursabilă, însă trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. În primul rând, cel care înfiinţează firma şi solicită finanţarea trebuie să aibă vârsta maximă de 35 de ani. Acesta trebuie să nu deţină calitatea de acţionar, membru sau asociat al vreunei firme constituită în Europa.

De asemenea, trebuie să contracteze e în microîntreprinderea pe care o va dezvolta minim doi angajaţi şi să reinvestească cel puţin 50 la sută din profitul anual obţinut.

Dosarele pentru obţinerea celor 10.000 euro se pot depune online, pe site-ul Agentiei Nationale de Implementare a Programelor pentru IMM-uri.

Mai multe informaţii despre program găsiţi AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax