|

Şapte antreprenori din Alba au depus proiecte de finanţare nerambursabilă pentru dezvoltarea afacerilor

Şapte tineri antreprenori din judeţul Alba au depus până în prezent proiecte prin care pot obţine de la stat o finanţare de 10.000 de euro pentru dezvoltarea afacerilor.

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a lansat, la începutul anului, un program prin care doreşte să stimuleze înfiinţarea şi dezvoltarea microîntreprinderilor aparţinând întreprinzătorilor tineri.

Pentru acest an, fondul alocat pentru proiect este de 21.000.000 lei şi fiecare tânăr antreprenor poate obţine o finanţare neramburasabilă echivalentă cu 10.000 euro, pentru a-şi dezvolta o afacere.

Reprezentanţii Prefecturii Alba au precizat că sunt acceptate proiecte, până la terminarea banilor.

Cu un plan de afaceri bine făcut, antreprenorii pot obţine o finanţare nerambursabilă, însă trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. În primul rând, cel care înfiinţează firma şi solicită finanţarea trebuie să aibă vârsta maximă de 35 de ani. Acesta trebuie să nu deţină calitatea de acţionar, membru sau asociat al vreunei firme constituită în Europa.

De asemenea, trebuie să contracteze e în microîntreprinderea pe care o va dezvolta minim doi angajaţi şi să reinvestească cel puţin 50 la sută din profitul anual obţinut.

Dosarele pentru obţinerea celor 10.000 euro se pot depune online, pe site-ul Agentiei Nationale de Implementare a Programelor pentru IMM-uri.

Mai multe informaţii despre program găsiţi AICI.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=19653avatar Publicat de pe 26 martie 2011 şi actualizat pe 26 martie 2011.
Publicat în Business news, EVENIMENT, INFORMATII UTILE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI